Hekimce Propolis Ürün İncelemesi

Öncelikle ürünü A101’den 16 TL gibi bir fiyata aldığımı hatırlıyorum. Ürünü, üzerinde yazdığı gibi 1 ay boyunca günde 2 tablet olmak üzere kullandım. Açıkçası bu ürünü kullanmak için sabırsızlanıyordum çünkü propolis yazısı bulunuyordu. Propolis’in 3 faydasından bahsedeyim adı geçmişken;

  • Yaraların iyileşme sürecini hızlandırmakta etkilidir.
  • Cildi diri tutar.
  • Bağışıklık sistemini güçlendirir.

Açıkçası bundan 1 – 2 ay önce düzenli olarak dahiliyeye giden biri olarak (sindirim ve boşaltım sorunlarından ötürü) bu üründen memnun kaldım ben. Yani herhangi bir sorun yaşamadım doktor kontrolüne gitmeme rağmen. Peki ürünün bendeki etkileri neler? (Bu arada yukarıdaki bahsettiğim özelliklerin bir kısmı bende bulunmadığı için, gördüğüm etkilerin bazıları da, propolis özelliklerinden bağımsız olacaktır.)

  • Ürünün sindirimimi hızlandırdığını düşünüyorum, malum 1 ay önce demir hapı kullanmıştım, zaten hali hazırda sindirim ve boşaltım problemim vardı. O yüzden bu olumlu özelliği hekimce propolis ürününe bağlıyorum.
  • Açıkçası hali hazırda aşırı uyku eğilimim var. narkolepsi) Sanki bu ürünü kullanınca iyice uyku verdi, sürekli uykum geliyordu, sürekli esnemelerim oluyordu. Ben de bu nedenle yatmadan önce kullandım ve rahat rahat uyudum. Uyumakta zorlananlar için birebir.
  • Cildimde canlılık oldu. Yani cildim parladı.

Uyarı: Ürün sadece propolis içermiyor, zaten sadece propolis içeren ürünün 10 – 15 TL olmasını beklememelisiniz. İçerik listesi aşağıdaki fotoğrafta yer almaktadır.

Geçen ay kullandığım ürünün incelemesi;

Life In IRON Demir Tablet Ürün İncelemesi – Türkçe Malumatlar (turkcemalumatlar.com)

Bir Cevap Yazın