2022 TYT Matematik Kitap Önerileri

Bilindiği üzere özellikle 2018 yılından beri TYT Kitap fiyatları son derece arttı. Aşağıda size kitap önerilerimizle birlikte, her ne kadar pahalı da olsa piyasada bulunabilecek en uygun fiyatları link olarak ekledik. Arkadaşlar kitaplar son derece pahalı, paranıza yazık etmeyin ve daha uygun fiyata satın alın derim.Kısa ve öz bir şekilde kitap önerisinde bulunmak istedik. Yıllar geçtikçe zorlaşan YKS sınavının ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testine hazırlık için uygun gördüğümüz 3 kitabı aşağıya derledik.

Ayrıca 2022 TYT Matematik Kanal Önerimiz İçin:

Şimdi, Matematik kısmına şöyle ayrı bir parantez açmak istiyorum. Matematik ciddi anlamda TYT’nin kaderini belirleyen bir alan. Bu nedenle kesinlikle yoğunlaşmanız gereken bir ders. Haliyle bu dersle ilgili kolay bir soru bankası önermemi beklememelisiniz. Bilhassa zor kaynaklara kendinizi alıştırıp soru çözmelisiniz. Elbette elinizde kaynağınız varsa onu değerlendirin boş bırakmayın ancak sınırınızı zorlamak istiyorsanız bu kitapları kullanın derim ben.

  1. Apotemi TYT Matematik Soru Bankası

Ben bu kitabı satın aldığımda 33 TL idi. O zaman o da pahalı geliyordu o dönemin şartlarına göre tabii. Ancak şuan en uygun fiyatını da bulamadım. Satıştan mı kaldırıldı ya da yenisi mi çıkacak anlam veremedim. Kısaca şöyle özetleyeyim o halde, deneme konseptli oluşu ve yayınevi gereği zor oluşu çok iyi. Zaten Türkiye’de bir ilk konseptiyle çıkardılar deneme soru bankasından ötürü.

Düzey: Zor

Fiyat: 33 TL

Şuanda ikinci el kitaplarda en uygun fiyat 15 TL.

İnternette bunu buldum, sizler için inceleme fırsatı olacaktır.

2. Acil TYT Matematik Soru Bankası

Bu kitap kesinlikle konu bilginizi çözen bir kitap. Ben ilk aldığımda, daha en baştaki soruları çözemiyordum. Konuları oturttukça çözebilmeye başladım. Ayrıca gayet zor. Tam TYT düzeyinde, hatta Apotemi gibi TYT’den de zor soruları var. Ben aldığımda 42 TL idi ciddi bir şekilde artış göstermiş fiyatlar şaka gibi cidden şaka gibi! 2020 – 2021 versiyonlarını bulursanız 0 ise direkt onları alın.

Düzey: Zor

Fiyat: 85 TL

https://www.kitapsec.com/Products/TYT-Matematik-Soru-Bankasi-Acil-Yayinlari-615670.html

Fiyatlar gerçekten şaka gibi kusura bakmayın da. İkinci el çözülmemiş veyahut iyi durumda kitap bulursanız onu alın bence, o da şu:

https://www.nadirkitap.com/acil-matematik-tyt-soru-bankasi-2-el-temiz-ibrahim-turan-basay-kitap17265866.html

Ayrıca internette şu kitaptan gördüm:

https://www.kitapgonder.com/acil-yayinlari-tyt-matematigin-ilaci-soru-bankasi

Bu kitabı inceleme fırsatım olmadı ancak yakındır diye düşünüyorum.

3.345 TYT Matematik Soru Bankası

Net bir şekilde beni en çok geliştiren kitaptır kendisi. Konu anlatım videolarını bitirip hemen ilk işim önce bu kitaptan soru çözmek oldu. Ciddi anlamda geliştiren gerek kısa gerek uzun soruların bulunduğu kitap kendisi. Ben aldığımda 35 TL idi.

Düzey: Orta

Fiyat: 60

Ayrıca bu sitede fiyatını 50 TL’ye buldum sizler için atıyorum.

https://dogrukaynak.com/urunler/detay/807?gclid=CjwKCAiAgbiQBhAHEiwAuQ6BkgIvZ_DHG2UfQdzTeWTYAgF4lBAO7QYX59647t82rJcKsKEl32YxZRoCNPQQAvD_BwE

Bir Cevap Yazın