2021 TYT Coğrafya Kanal Önerileri

2021 TYT Coğrafya Kanal Önerileri (Ders Videoları)

Birçok kanal tavsiye edeceğim. Bu tüm dersler için geçerlidir. Enerjiniz hangi öğretmenler ile uygunsa onlardan devam edersiniz. Tek bir kanala bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Birinden konu anlatım izleyip, ötekinden tekrar yapıp, diğerinden soru çözümleri inceleyebilirsiniz. Önemli olay konuyu iyi anlayabilmeniz ve soru çözümleri sayesinde yeni sorularda bunları uygulayıp çözebilmeniz. Bahsettiğim diğer kanallar mutlaka soru çözümünde yeni bir şeyler öğrenmenize katkı sağlayacaktır.

1.  Mehmet Eğit İle Yaşam Boyu Coğrafya/ Benim Hocam  Coğrafya Mehmet Eğit 

Çok eğlenceli bir anlatımı var. İzlerken sıkılacağınızı hiç zannetmiyorum. Bunun yanında diksiyon, öğretmenimizin anlattıklarının akılda kalıcılığı yüksek. Videoların süresi de ortalama 25-28 dakika.

2. Benim Hocam Bayram Meral

Bayram Meral öğretmenimizin  anlatımı hem çok doğal hem de çok güzel. Haritalarla Coğrafya kitabına bayıldım. Bence kesinlikle video ders notlarının yanında ayrıca Haritalarla Coğrafya kitabını da almalısınız. Görsel açıdan hafızanızda kalıcık oluşacaktır mutlaka.

3. Yavuz Tuna

Birçok arkadaşımın ve benim memnun kaldığımız bir kanal. Birkaç tanıdığım bu kanalı izleyerek Tyt Coğrafya’dan 3-4 net yaptıklarını söylüyorlar. Özellikle soru tahminleri serisi ve 2 dk’da Coğrafya serilerini izleyerek kısa tekrarlarını yapabilirsiniz.

4. Sosyal Hocam

Ben bu kanalı Coğrafya denemeleri için izledim. Konu anlatımları da mevcut. Zaten tüm sosyal dersleri için uygun bir kanal. Tekrar yapmak için kesinlikle bakmalısınız.

Bir Cevap Yazın