Site icon Türkçe Malumatlar

2021 TYT Din Kültürü Kanal Önerileri

2021 TYT Din Kültürü Kanal Önerileri (Ders Videoları)

Birçok kanal tavsiye edeceğim. Bu tüm dersler için geçerlidir. Enerjiniz hangi öğretmenler ile uygunsa onlardan devam edersiniz. Tek bir kanala bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Birinden konu anlatım izleyip, ötekinden tekrar yapıp, diğerinden soru çözümleri inceleyebilirsiniz. Önemli olay konuyu iyi anlayabilmeniz ve soru çözümleri sayesinde yeni sorularda bunları uygulayıp çözebilmeniz. Bahsettiğim diğer kanallar mutlaka soru çözümünde yeni bir şeyler öğrenmenize katkı sağlayacaktır.

1. Ömer Hoca İle Din Kültürü

Sınava 1-2 ay kala keşfettiğim bu kanal, din kültürü adına en sevdiğim kanal oldu. 6 derste Tyt-Ayt Din Kültürü videolarını izlemenizi kesinlikle öneriyorum. Deftere ya da en azından kağıda not alın ki bilgiler elinizde bulunsun. Videolar ortalama 35 dakika, yazılacak çok not olduğu için biraz vaktinizi alacktır. Ama vaktinizi alsa bile, 6 videoda 4 senelik din kültürü konularını bitirmiş olacaksınız.

2. Emre Yürük Din Kültürü

Yeni bir kanal ve ben bu kanalı çıkmış soru çözümleri için izliyordum. Fakat konu anlatımları da güzel. Tekrar için çok uygun bir kanal olduğunu düşünüyorum. 

3. Benim Hocam Din Kültürü Çetin Zincir 

Öğretmenimizin heyecanlı bir anlatımı var, fakat anlatmak istediğini anlıyorsunuz. Video ders notları soru bankası ile birlikte yürütmeyi düşünüyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Kitabı da sayıca çok testten oluşmakta. O tek kitabı alsanız bana göre başka kitaba ihtiyacınız kalmaz.

Exit mobile version