2021 TYT Matematik Kanal Önerileri

2021 TYT Matematik Kanal Önerileri (Ders Videoları)

turkcemalumatlar ekibi tarafından özenle analiz edilen birçok kanal tavsiye edeceğiz. Bu tüm dersler için geçerlidir. Enerjiniz hangi öğretmenler ile uygunsa onlardan devam edersiniz. Tek bir kanala bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Birinden konu anlatım izleyip, ötekinden tekrar yapıp, diğerinden soru çözümleri inceleyebilirsiniz. Önemli olay konuyu iyi anlayabilmeniz ve soru çözümleri sayesinde yeni sorularda bunları uygulayıp çözebilmeniz. Bahsettiğim diğer kanallar mutlaka soru çözümünde yeni bir şeyler öğrenmenize katkı sağlayacaktır.

1. Bıyıklı Matematik

Selim Yüksel öğretmenimizin videolarını, 2019’da Benim Hocam Selim Yüksel videoları olduğu zaman izliyordum. Mezuna kaldığımda videoları tamamen bu kanaldan izleme şansı buldum. Hem Ayt Matematik konu anlatımları da var artık. Özellikle kendimde gözlemlediğim gelişme şu şekilde oldu. Bu kanaldan konu anlatımı izliyordum, 345 Tyt Matematik soru bankasından soru çözüyordum. Çözemeyeceğimi düşündüğüm soruları bu gelişim sayesinde çözdüğümü gördüm. Konu anlatımının yanında birçok soru çözdüğü için, mutlaka yöntemlerden en az biri aklınızda kalıyor.

2. Rehber Matematik

Özellikle 49 günde matematik adlı videoları çok güzel. Sınava 2 ay kala tekrar amaçlı izlediğim için çok şanslıydım. Ama isteyenler 2 ayda konuları daha sistemli bir şekilde halletmek için izleyebilirler. Zaten 2 ay Tyt Matematik için bana göre çok uygun bir zaman dilimi.

3. Benim Hocam İlyas Güneş

Arkadaşlarımın tavsiyesi ile izlediğim kanalı çok sevdim. Videoların özellikle uzun süreli olmaması benim için olumlu bir özellikti. İlyas Güneş öğretmenimizin hoş, akılda kalıcı bir anlatımı var. Yazmakla vakit kaybetmek istemiyorsanız video ders notları kitabı ile birlikte altını çizerek, sadece soru çözümlerini yazarak ilerleyebilirsiniz. Tyt Matematik denemelerini ve soru bankasını almayı düşünürseniz hiç tereddüt etmeyin derim. Kanalla birlikte kitaplarla ilerlerseniz sizin için de çok iyi olacaktır. Çünkü hem soru bankası, hem denemelerinde çok sayıda yeni nesil sorular bulunmaktadır. Yeni nesil soruların öneminin arttığını her geçen gün görüyoruz. Ayt Matematik için de ayrıca izleyebilirsiniz.

4. Şenol Hoca 

Bu kanalı hepimiz biliriz. Ben özellikle bu kanalın problemler serisini izledim. Daha çok, konuları hallettiğim için tekrar amaçlı izliyordum. Hem Tyt-Ayt hem de diğer sınavlar (DGS-KPSS) için uygun bir kanal olduğunu düşünüyorum.

2 comments

Bir Cevap Yazın