Alamut Fedaileri Türkleri Yecüc-Mecüc Olarak Gördüler!

Peygamber , kızı Fatma’yı Ali’yle evlendirmis olması onun kendinden sonraki halife olarak Ali’yi seçtiğini ortaya koyar. Ama ölümünün ardından Kayınpederi Ebu Bekir bu vasiyete karşı çıkıp düzenbaz bir tutumla kendisini halife seçtirdi. İşte o anda peygamberin inşaa ettiği o muhteşem yapı ikiye ayrılmış oldu.

Sol tarafta Ebu Bekir’i meşru halife kabul edenler vardır. Siyah bayrakları bulunur. Peygamber ile ilgili miskin yalanlar ve sahte hikâyelerle dolu kanadı oluştururlar. Başkentleri Bagdat’tir. Abbasi soyundan gelen sahte halifelerce yonetilirler. Bu soy peygamberin amcası olan ve ancak müminlerin zafer kazanacağı kesinleşince türlü türlü diller dökerek peygambere inananlardan olduğuna ikna eden Abbas’a dayanmaktadır. Abbasilerin şu anki lideri, Yecüc ve Mecüc ülkesinden İran’ı işgal etmeye gelen göçebe halkın komutanı da olan, bir Selçuklu Türk’ü Melikşah’tır.

Sağ tarafta ise bizler yani Ali’yi tıpkı peygamberin kendisi gibi ilk meşru imam olarak kabul edenler bulunur. Bayrağımız beyazdır. Baskentimiz Kahire’dir. Şu an oradaki halife Ali’nin ve peygamberin kızı Fatma’nın soyundan gelmektedir. Hilafeti gasp ederek ele geçiren Ebu Bekir’in ardından iki sahte imam daha gelmiştir. Ömer ve Osman. Osman ölünce yerine halkın talebiyle Ali nihayet peygamberi temsil edeceği hilafet makamına sahip olmuştur.

Kaynak: Fedailerin Kalesi Alamut

Bir Cevap Yazın