Newage Göz Çevresi Krem Ürün İncelemesi

Newage Göz Çevresi Krem Ürün İncelemesi

Ürünü bundan birkaç yıl önce, cilt bakım setlerinin içinde görüp almıştım. Cilt bakım seti 120 TL falandı. Epttavm’de de 30 TL gibi bir fiyata sahipti. Fakat şimdiki tekli halinde bile fiyatı bayağı artmış. Ben ürünü göz çevresi bakımı için aldım. Sonuçta en ince deri göz çevresine ait. Oranın nem ihtiyacını artıran sebeptir bu. Ürün göz çevremi çok güzelnemlendirdi. Azıcık kullanımda bile etkisini gösteriyor. Bunun yanında beklemediğim bir etkisi de göz çevresinin rengini biraz açması oldu. Bu etki beni şaşırttı. Bunu içinde yulaf bulunmasına bağluyorum.Daha canlı bir görünüm elde ettim. Gözünüze dikkat edin benim parmağım yanlışlıkla temas ettiğinde bile çok yaktı. Göz çevresinde belirgin bir gerginlik yaratıyor. Sanırım bu da kolajen içermesine bağlı. Ben ürünü sabahları kullandım. Göz çevrem hep parlaktı. 15 ml olmasına rağmen uzun süre dayandı. Sonuçta göz çevresine ürünleri tek parmakla hassas ve azar azar uygulamak gerekiyor deri inceliğinden kaynaklı. Ben kırışıklık üzerine pek etki farkedemedim yaş kaynaklı. Fakat erken yaşta bu tarz ürünlere başlamanın kırışıklığın ertelenmesinde veya daha az olmasında etkili olduğunu unutmamak gerek. Eminim ki ürünü ileride bir kez daha aldığımda kırışıklık üzerinde de etkisini göreceğim. Bu durumda yazıyı güncellerim. Kısacası ben bu üründen memnun kalmıştım fakat güncel fiyatının düşürülmesiyle tavsiye edebilirim.

Ürün Açıklaması

Göz çevrenizde kuruluk mu var? Yaşınız ilerledikçe kırışıklıklarınız, gözaltı morluklarınız ve göz kapaklarınızdaki şişlikler belirginleşiyor mu? O zaman gelin bize kulak verin. Kusursuz ve genç bir cilde kavuşmak istiyorsanız tamamen bitkisel içeriğe sahip olan ve klinik testlerden geçmiş olan bakım kremini mutlaka denemelisiniz. İçerdiği minerallerin ve yağların etkisiyle derinlemesine cilt bakımı sunan bu ürün, kırışıklıklarla ve ciltteki tüm yaşlanma belirtileriyle savaşarak etkili sonuçlar sunmaktadır. Bu ürünün orijinali yalnızca şirketin resmî web sitesinden temin edilebilir.

Kolajen: Protein ve hayati fonksiyonları bir dizi için diğer gerekli besinlerin insan vücudu oluşur. Kas Lifler birbirine bağlamak yardımcı olan protein yapılmaktadır. Bir tür protein kollajen vücudun yapı taşı olarak görür. Kemik, kıkırdak, kas, deri ve tendon bulunabilir bu belirli fibröz protein yüksek seviyede bulunmaktadır. Kolajen, gücü ve vücut dokuları sıkılığını korumada önemli bir rol oynar. Cildin yenilenme sürecini stimüle eder. Kırışıklıkları kapatır ve cildin nemi daha çok tutmasını sağlar.

Yulaf Yağı: Bir çok cilt güzellik ve bakım ürünü doğal yulaf içerir. Yulaf anti-enflamatuar yapıdadır ve cildinizle en iyi şekilde uyum sağlar. Ciltte kaşıntı ve batma gibi sorunlar yaşayan kişiler bu konuda yulafa güvenebilirler. Yulaf cilt problemlerini gidermeye yardımcı olur. Yulaf, yağı cilt tonunu iyileştirmede ve cilde parlaklık kazandırmada da oldukça faydalı bir doğal bileşendir. Benzer amaçlarla kullanılan güzellik maskelerinin olmazsa olmazlarındandır. Aynı zamanda ciltteki lekeli bölgelere daha yumuşak bir görünüm kazandırmada yardımcıdır. Cildi nemlendirirken bir yandan da tahriş olmasını engeller. Cildin yaşlanmasına sebep olan dış faktörlerle etkili bir şekilde savaşır.

Buğday Özü Yağı: Hücre yenileyici özelliğe sahip olan buğday yağı, bu özelliği sayesinde yanıklar, cilt lekeleri, kırışıklıklar, saç derisi bakımı ve saç problemleri için kullanılıyor. Aminoasit, mineral, vitamin ve protein açısından zengin olan buğday yağının içerisinde vücutta antioksidan görevi gören ve yağın enerjiye dönüşmesini sağlayan bir aminoasit olan L-Carnitine ve B (B1, B2, B3, B6), D, E vitaminleri bulunuyor. Cildi sıkılaştırır. Daha fazla esneklik sağlar. Cildi hücre düzeyinde gençleştirir.• Hiyalüronik Asit: Hiyalüronik asit, vücudun her dokusunda bulunur ve belirli hayati aktiviteleri gerçekleştirmekten sorumludur. Hiyalüronik asitin önemli faydalarından bazıları eklem ağrılarının tedavisi, cilt yaşlanmasını azaltması ve bağışıklık sistemini güçlendirmesidir. Cildinizin genç ve kırışıksız kalmasına yardımcı olur.

Su tutma ve cildi nemlendirme özelliği en önemli özelliğidir. Bu nedenle hiyalüronik asit nemlendirici kremlerde kullanılmaktadır. Cilt pürüzsüz ve esnek tutmaya yardımcı olur. Hiyalüronik asit akne izlerini önlemek için de yararlıdır. Kremin içeriğindeki diğer maddelerin yaşlanma karşıtı etkilerini arttırır. Cilt soyulması sorununu ortadan kaldırır. Epidermisteki nem seviyesini kontrol altında tutar.

Bir Cevap Yazın