Metro Turizm Muavini 17 Yaşındaki Kıza Bakarak Masturbayon Yaptı

Yine bir metro turizm vakası. Biliyorsunuz ki bundan öncesinde metro turizm muavini kendini tutamayıp uyuyan bir yolcunun yücüne boşaldı yani menilerini akıttı. Bu olayı bilmeyen yoktu. Şimdi ise başka bir Metro Turizm Muavini ise 17 yaşındaki bayan bir yolcuya bakarak yan koltukta 31 çekti yani Masturbasyon yaptı.

Türkiye’de insanlar hiçbir firmaya güvenemez oldu. Bunların başında ise Metro Turizm geliyor. Canımızı, malımızı, hiçbir şeyimizi emanet edemeyecek duruma geldik. Artık kadınlar tek başına otobüslere binemez oldu. Erkekler bu sapıklar yüzünden kadınların yanından geçemez oldu, tecavüzcü iftirasına uğramamak için.

METRO TURİZM’DEN ‘PAYLAŞIMI KALDIRIN’ TALEBİ Metro Turizm’in sosyal paylaşım sitesi Instagram’dan söz konusu videoyu paylaşan bir kullanıcıya verdiği yanıtta ise görüntülerin kaldırılması istendi. Açıklamada “muavinin şirketin sigortalı çalışan olmadığı” vurgulandı. Metro Turizm’in kullanıcıya verdiği yanıt şöyle:

Yaşanan olayın ardından yurttaşların tepkisi üzerine firma yetkilileri tarafından özür mesajı yayımlanmıştı. 2017 yılında ise aynı firmada çalışan bir şoförün cinsel istismar görüntüleri sosyal medyada gündeme gelmişti. Bu olayın ardından ise firma yetkilileri tarafından, “Görüntüler 2 ay önce bir yolcumuz tarafından kaydedilerek bize gönderildi. İzledikten sonra şoförün iş akdine son verdik” açıklaması yapılmıştı.

Bir Cevap Yazın