Merak Edilen Soru: Kadınlar Anal İlişkiden Zevk Alır Mı?

Anal İlişki veya Anal Seks sıklıkla konuşulan bir konudur. Anal seks ile ilgili en çok merak edilen sorulardan biri ise kadınların anal seksten zevk alıp almadığıdır. Daha önce hiçbir yerde göremeyeceğiniz şekilde turkcemalumatlar farkı ile biz bu sorunun cevabını sizlerle paylaşıyoruz.

Kadınların seksten aldığı zevk anlayışı erkeğin sekten aldığı zevk anlayışından farklıdır. Erkek sadece cinsel temastan zevk alır ve boşalır. Ancak kadın öyle değildir. Kadın ruhuyla, tutkusuyla, hisleriyle zevk aldıktan sonra bedenen zevk alabilir. Bu yüzden erkekler gibi değildir. Eğer bir kadın, partneri ile tutkuyla ilişkiye girerse ve onu deli gibi arzuluyorsa eğer anal seksten de zevk alır. Hatta sadece öpüşme ile bile boşalabilir. Kadınların boşalması için bir yerlerine bir şey girip çıkmasına gerek yoktur.

Kadınların anal seksten zevk alması için yapılması gerekenler;

1-) Kadınlar Erkek Partnerini istemeli ve ona büyük bir tutkuyla yaklaşmalı.

Yani Erkek burada kadını kendine bağlamalı ve kadının dikkatini çekmeli. Erkek Partner Kadına ilgisini göstermeli, tutkusunu ve hislerini bildiren ifadelerde bulunmalı. Ön sevişmeyi uzatarak anal seksi daha heyecanlı yaşayabilirsiniz. Erkek olarak eşinizi-partnerinizi öpücüklere boğabilirsiniz ve ona gösterdiğiniz bu hayranlığınız sonucunda onu çok mutlu edebilirsiniz. Kadın olarak siz de eşiniz-partneriniz gibi anal seks istiyorsanız hislerinizi ve dokunuşlarınızı erkeğinize gösterin. Hele ki aşık bir çiftseniz bu dediğim sizin için kendiliğinden gelişecektir!

2-) Anal temizlik ve Anal Kremler (Kayganlaştırıcı vs.)

Herhangi bir aksilik çıkmaması için anal temizlik yapılmalı. Bu anal temizlik ilişkiden birkaç saat önce veya 15 – 30 dakika önce yapılabilir. Bazen bu temizlik 15 dakika sürerken bazen saati alabilir. Girişte zorluk yaşanmaması adına da kayganlaştırıcı jel anal bölgeye uygulanmalı. Yavaş bir şekilde girilmeli, başta acı yaşatabilir o nedenle alışana dek sert hareketler uygulanmamalı.

3-) Erkeğin Doğru ve Yerinde Yapacağı Hareketler

Eğer erkek nasıl hareket edeceğini bilmezse ilk iki madde karşılansa bile 3. madde karşılanmadığı için seksten zevk ve verim alınmayacaktır. Unutmayın ki en verimli seks Vajinal Sekstir. Ancak çiftler değişiklik olsun diye anal ilişkiye de girebilir. Anal İlişki İslam dinince yasaktır fakat dini hassasiyetiniz yoksa deneyebilirsiniz. Hassasiyetiniz varsa tavsiye etmeyiz. Erkek eğer anal ilişkiden zevk alırsa ve bu aldığı zevki partnerine yansıtırsa, erkeğini tahrik ettiği için kadın da aynı şekilde zevke gelecektir. Ayrıca anal seks kadının erkeğine olan hislerine ve isteğine bağlı olarak da hoşuna gidebileceği bir durumdur. turkcemalumatlar.wordpress.com Yani anal seksi acıdan zevke dönüştürürseniz eğer kadınınız bunu sık sık tekrarlamak bile isteyebilir! Tabii sürekli yapılmasının zararlı olduğu belirtiliyor ama arada sırada neden olmasın?

Yukarıda da belirttiğimiz gibi en verimli olan yalnızca vajinal sekstir. Ancak anal seks bu belirttiğimiz 3 madde sonucunda vazgeçilmez olabilir. Ayrıca anal seks erkeği kadına daha çok bağlayabilir kadını da erkeğe daha çok bağlayabilir. Düşünsenize, vajinal seksten sonra çiftin yaşayabileceği en özel andır bu!

6 comments

  1. Karşılıklı istek ve arzularin heyecanını birlikte yaşamak ve yaşatmak çok daha iyi ve heyecanlıdır iş anala gelince daha çok heyecanlıdır yeterli karşılıklı arzu ve istek olsun tüm bu arzu ve isteklerin karşısına duran dini inanclardir

  2. islam dininde herşey yasaktır zaten kadınla bi arada olman bile yasak herşey yasak bu dinde

Bir Cevap Yazın