İşitme Kaybına ve Kulak Uğultusuna Elveda!

İşitme Kaybına Elveda! İşitme Kaybı Nasıl Engellenir? Nasıl İşitme Kaybından Kurtuluruz?

Halen işitme zorluğu çeken bir kişiyseniz, probleminizi çözmenizde size yardımcı olacak harika bir doğal formül önereceğiz. Ancak evvela muhakkak doktorunuza danışın, doktordan yardım isteyin.

Malzemeler;

3 diş sarımsak
Zeytinyağı
Damlalık
Pamuk veya gazlı bez

Hazırlanışı; Sarımsağı soyduktan sonra iyice yıkayın, sonra havanda iyice ezin ve üzerine az miktarda zeytinyağı dökün. İyice karıştırdıktan sonra karışım posasını bir kenara ayırarak içerisindeki sıvıyı damlalığın içerisine alın ve daha iyi bir etki elde etmek için bütün gün sıvıyı bekletin.

Kullanımı; Her bir kulağa 2 ile 3 damla kadar uygulayın, kulaklarınızı pamuklu veya gazlı bezle örtün. Hayret edilecek derecede işitme becerinizi aşamalı olarak geri kazandığınızı fark edeceksiniz.

Kulak Uğultusundan Nasıl Kurtuluruz?

Kulak uğultusu için susam yağıyla kulağın arkasına masaj yapmak iyi geliyor. Ayrıca bir doktora görünün ve kulağınızı yıkatın. Düzenli olarak da kulaklarınızı temizlemeyi imhal etmeyin.

Kulak Zarı Delikse ne yapılmalıdır?

Kesinlikle doktora gidilmelidir. Ameliyat olunmalıdır.

Kulak Akıntısına Ne İyi Gelir?

Kulak akıyorsa iltihabı atmaya çalışıyor. Atamıyorsa yediğimiz besinlerdeki antibiyotikler yetmiyor demektir. Sıcak tutun. Aslında sebebi esas sebep diş eti iltihabı ve sinüzit olabilir. Buna dikkat edin ve iyi analiz yapın. Sıcak çorba tüketin, soğukta durmayın, kulağınızın sıcak kalmasını sağlayın. Kulak arkasına, yanağa, kulağa yakın yere Vicks sürün, dışarıda atkı ile sıcak kalmasını sağlayın. Büyük oranda problem çözülecektir. Çözülmezse kesinlikle doktora gidin ve görünün.

Bir Cevap Yazın