Ermeniler: Azrail Geldi!

Haksız yere karabağı işgal eden, çoluk herkese katliam yapan fakat sonunda Azerbaycan’ın tekrar Karabağı almasıyla Ermeniler de büyük bir moral çöküntüsü yaşandı.

Ermenistan Silahlı Kuvvetlerine bağlı askerler, Karabağ savaşında yaşadıklarını “Azerbaycan askerlerinin gelişi, ölüm meleğinin gelişi gibiydi, onlar birer Azraildir” sözleriyle anlattı.

Erivan Today kanalına, açıklamalarda bulunan Ermenistan askerinin dikkat çeken açıklamaları şu şekilde; Ermeni askeri,

“Ne zaman geldiklerini bilmek için siperlerin önüne patates cipsi döktük. Onların gelişi, ölüm meleğinin gelişi gibiydi. 3-4 kişiyle geldiler, siperde 20-30 silahlı Ermeni askerini öldürdüler ve gelir gelmez ortadan kayboldular. Onları gece avlanan aç kurtlara benzettik” açıklamasında bulundu.

Ermeni askerlerinin kaçtığını söyleyen Ermeni askeri, “1500 kişilik Ermeni askerin 5-6 kişinin karşısında kaçtığını söylüyorlar, bizi eleştiriyorlar. Evet kaçıyorduk, zira kaçmasaydık kesinlikle ölecektik” dedi.

Ermeniler daha önce de öldürdükleri Mübariz İbrahimov’un ellerini ve ayaklarını bağlamışlardı. Tekrar canlanmasından korktukları için ellerini ayaklarını bağladılar…

Bir Cevap Yazın