Kocasını Aldatan Esra Karakuş Eşiyle Barıştı!

Kocasını aldatan ve komşusuyla ilişkiye giren, bu ilişki sonucu bir çocuğu olan ve canlı yayında sonuçlanan DNA testi sonucu doğan bebeğin komşu Cengiz’den olduğu kanıtlanınca “Elhamdülillah çocuk komşumdan” diyerek canlı yayında sevinç çığlıkları atan Esra Karakuş, Eşi Ferdi Karakuş ile barıştı. Ferdi, eşini affettiğini ve komşusu Cengiz Koraltan’ın karısıyla yatması sonucu doğan çocuğu da sahiplendiğini söyledi.

Sosyal medya hesabı Facebook’tan mutluluk pozları paylaşan genç kadın kendisine gelen eleştirilere ise, “Silen silsin isteyen konuşsun istemeyen konuşmasın. Hata yaptıysam kendime, her koyun kendi bacağından asılırmış. Ben hesabımı verdim. Gerisini Allah bilir. Kimseye hesap verecek zorunluluğum yok. Eski defterlerimi açmadan konuşsunlar ricam olur. Benim fotoğraf altıma yorum yazarken eski mazilerimi karıştırmayın. Rica ederim sizden” açıklamasıyla kendisine gelen tepkilere cevap verdi.

Esra ve Ferdi çiftinin birlikteliğinin devam ettiği, Esra ile Ferdi’nin ortak Facebook hesapların yapılan paylaşımlarda bir hayli de mutlu bir hayat sürdükleri görüldü.

Bir Cevap Yazın