Mecitefendi Nane Yağı Ürün İncelemesi

Ürünü Pttavm’den 20 TL gibi bir fiyata satın aldım. Açıkçası daha önce de nane yağları almıştım ama saf değildi. Ya ayçiçek yağı ile seyreltiliyor, ya başka yağlarla. Bunu ayçiçek yağını küçümsemek için söylemiyorum bu arada, kendisi yüksek E vitamini ile saç bakımında çok etkilidir ve faydalıdır. Benim söylemek istediğim ürünlerin seyreltilmemiş olmamasıydı. Seyreltilen yağın etkisinin azaldığını düşünüyorum. Gelelim Nane Yağını hangi amaçlarla kullandığıma ve ürünün bendeki etkilerine;

  • Saç Bakımında: Nane Yağı uygulanan bölgede kan dolaşımını hızlandırır ve hücreleri harekete geçirir. Bu nedenle ben saç uzatma amacı ile kullanıyorum. (Düzenli olarak saç kırıklarımı kesen biriyim, ne zaman saçımı kessem uyguladığım yağlardan biri nane yağıdır, saç diplerimi uyarır ve saçımın kesmeden önceki haline gelmesini hızlandırır.)
  • Beslenmede ve ağızda: Gerek taze naneyi, gerek Nane yağını, gerek toz naneyi çok tüketen biri olarak, 3 halde de beni tok tuttuğunu belirtmem gerekir. Ağzıma birkaç damla damlattığımda 2 veya 3 saat beni tok tutuyor, dolu hissettiriyor. Bunun yanında nane yağı ferahlatıcı bir kokuya sahip olduğu için ağızda hoş koku bıraktığı için de kullanıyorum. Ben direkt su ile seyreltmeden kullanıyorum, bu güne kadar hiç sorun yaşamadım güçlü ancak sindirim konusunda hassas bünyeme rağmen. Ancak siz isterseniz 1 bardak suya birkaç damla damlatarak kullanabilirsiniz.
  • Burunda: Nane Yağı burun tıkanıklığıma birebir. Bunu zaten çoğu kişi bilir. Ben de burun açmak amacı ile kullanıyorum ve çok hoş, serinletici kokuyu burun deliklerime hissettirmiş oluyorum.

Ürün bildiğim kadarı ile saf nane yağı. Zaten kokusundan anlıyorsunuz. Başka yağlar eklendiğinde tadından da, kokusundan da saf olmadığını anlıyoruz. Satanlar ona göre satsınlar.

2 comments

Bir Cevap Yazın