Restorex Şampuana Bemiks, Evigen ve Bepanthen Ampulleri Dökerek Saç Uzatma! | Şampuana Bemiks, Evigen ve Bepanthen Ampulleri Eklemek Saç Uzatır Mı?

Fotoğraftaki şampuanın üzerinde neden bemiksli, evigenli ve bepanthenli yazdığımı sorarsanız eğer, 2 adet aynı şampuanı kullanıyordum. Sebebi karışıklık oluşmaması için.

Öncelikle sağlık ocağına gittiğimde, aile hekimine bunları yazdırmak istedim. (Önceleri en azından Bemiks yazdırılabiliyordu ve bedavaya alabiliyordum) Ancak artık öyle olmadığını belirttiler ve teyzemle eczaneye gittik. 3’ünün toplamı 30’u geçtiği için, kimse çok ucuz, eczaneden gidin alın yapın demesin. Zaten maske olarak uygulasanız bile 1 ay anca yeter. Çok öncedenmiş öyle 3’ünün toplamının 10 – 15 TL olması. Her ne ise, bu kürün yazısında bunları genel olarak ele aldığım için eczacı ile geçen muhabbeti anlatmıştım. Dilerseniz oradan anlayabilirsiniz nasıl uyguladığımı.

Restorex Kuru Ve Yıpranmış Saçlar İçin Şampuan 1 Aylık Saç Uzatma Kürüm İnceleme – Türkçe Malumatlar (turkcemalumatlar.com)

Kısacası ben her hafta 1 ampul kırarak iyice çalkalayarak bu kürü hafta sonları cumartesi ve pazar olmak üzere 2 gün uyguladım. Kafamda 5 – 10 dakika beklettim. Gelelim bu karışımın bendeki etkilerine;

  • Saçlarımı parlattı. Zaten şampuanın kendisinde de gözlemlediğim bir etkiydi ancak Bemiks, Evigen ve Bepanthenin de etkiyi artırdığına eminim.
  • Kafa derimi rahatlattı. Bazen uyguladığım yağlardan kaynaklı (Dax Supergro, Nane Yağı vs.) kafa derimde kaşıntı olabiliyor. Kaşıntımı giderdi.
  • Saçlarımın uzamasını hızlandırdı. Bemiks, Evigen ve Bepanthenin bilinen bir etkisi zaten bu. Ben de etkiyi artırmak amacı ile hem saç tipime uygun, hem de uzatma etkili şampuanla birleştirerek etkiyi ikiye katladım.

Peki illa bu şampuanı mı kullanmalıyız? Başka şampuan olsa olur mu? Derseniz eğer, ben kendi tecrübemi eklemek istedim. Böyle kürleri uygularken saç uzatma etkili şampuanlar kullanmak bana göre daha mantıklı ancak düşük ihtimalle de, bu ürünler birbirleriyle ters tepiyor da olabilir bilemeyiz. İlla fikrimi soran olursa, normal bir şampuanla da bu karışım eklendiğinde uzama gözlemlenebilir diye düşünüyorum. Nice şampuanlar var ki, uzatma vaadi olmasa bile saç uzatabiliyor. (Fiyto vb. şampuanlar gibi)

2 comments

Bir Cevap Yazın