
Ürünü Gratis indirimi ile 31 TL’ye satın almıştım. Açıkçası görür görmez tasarımına bayıldım. Çok hoşuma gitti. Aslında bu markadan beklemediğim şekilde olumsuz sonuçlar aldığımı ve tek olmadığımı belirtmeliyim. Ürünü ilk kullandığım zamanlarda hiç sorun olmamıştı. Ancak sonra gözlerimde şişlik ve göz ağrısı ile uyandım. Göz derimde acı vardı. Makyajı uzun süre tutmamıştım. Halbuki bir gün öncesinde makyajımı da iyi temizlemiştim. Anlam veremediğim bir şekilde bende alerji yaptı ürün. Üründen bir tane de kardeşim bana almıştı, teyzemde de onu denedik, onda da alerji oldu, hatta rahatsız etti gözlerimi dedi birdaha da rimeli kullanmak istemedi. Anlayamadık. Bu kaliteli markadan cidden beklemiyorduk. Bunlar dışında….
Gelelim bendeki etkilerine (olumlu) ;
- Kirpiklerimi çok güzel uzatıyor.
- Ben genelde kirpik ayırıcı kullanırım kirpiklerim yapıştığı için, ancak bu üründe kirpiklerim daha ayrık durmalarını sağladı. Yani yapışma durumunu engelledi
- Kirpiklerimi daha gür gösterdi. Sarı renk kirpiklerim olduğundan, rimel sürmediğimde hiçbir şey yokmuş gibi duruyor. Kirpiklerimi belirginleştirdiği için göz şeklim vesaire daha düzgün gözüküyor.
Dediğim gibi, başlarda hiç sorun yoktu, sonradan niye böyle oldu anlamadım. Alalı uzun süre olsa bile (1 yıl) açalı birkaç ay oldu daha. Alerjik cildim var sanırım. O yüzden benim gibi, makyaj gibi ürünlerden cildi hemen tepki verenlere tabi ki tavsiye edemem, öyle olmayanlara ise tavsiye ediyorum.