Anal Seks Yapmanız İçin 5 Neden!

  1. Regl Dönemine İyi Bir Alternatiftir.

Eşinizle çok isteklisiniz ancak regl sebebi ile ilişkiye giremiyorsunuz, veyahut bunu sakıncalı buluyorsunuz diyelim, -elbette anal seks temizliğinden sonra -anal seksin bir sakıncası olmaz. Ayrıca hamile kadınlar da, bebek sahibi olan anne kadınlar da, 6 hafta süresince vajinal seks yapmak sakıncalı olduğundan, bu 6 hafta süresince anal seks yapabilirler.

Anal seksin nasıl yapıldığını incelemek isterseniz eğer;

Anal Seks Nasıl Yapılır? Anal Seksin Püf Noktaları – Türkçe Malumatlar (turkcemalumatlar.com)

2. Bambaşka Hissettirir.

Vajinal seks bir süre sonra monotonlaşabilir, anal seks ise her zaman yapılamayacağından, arada bir anal seks denenmesi çok keyifli ve zevkli olabilir. Bunun yanında farklı bir deneyim olduğundan ve sinir uçları bulunduran bir bölge olduğundan (anal bölge) vajinaya göre çok daha farklı hissettirebilir.

3. Daha İyi Ön Sevişme Sağlar

Wilder adlı bir bilimci der ki: ” Anal sekste ön sevişme, anüsündeki ve analingusundaki yoğun zevkli sinir uçlarının çokluğu nedeniyle kadın için daha da zevkli olabilir”

”Anüsünüzle vajinal seksten tamamen farklı bir şekilde orgazm olabilirsiniz. Bu orgazm hissini en az bir kez yaşamalısınız çünkü şaşırtıcı. Anüs, ne de olsa çok hassas bir erojen alandır,” diyor Reign adlı bilimci.

Dilerseniz ayrıntısı için bu yazımızı inceleyebilirsiniz.

Anal Seksin Faydaları – Türkçe Malumatlar (turkcemalumatlar.com)

4. Birçok Erkek İçin Anal Seks, Eşlerinin Hediyesi Olarak Görülür

Bu insanlara rahatsız edici gibi görünse de aslında kötü düşünmemelisiniz. Erkekler bunu iyiye yoruyorlar. Nadide ve özel parça olarak düşünürler. O bölgenin bir kez gerçekten içine girdin mi, o zaman sıcak, derin, neredeyse ilkel bir his gibi hissedersin.

5. Süper Sıkı Bir Seks

Anal bölge ile vajinal bölgenin farkını açıklamaya gerek yok, sadece şunları belirteyim. Gerçek biyolojik anlamda anal seksin tipik olarak daha sıkı olduğunu ve bu nedenle daha fazla sürtünme ve his sunabileceği gerçeği var. Bu da, bir erkek için kulağa harika geliyor.

En Merak Edilen Anal Seks Sorusu için;

Merak Edilen Soru: Kadınlar Anal İlişkiden Zevk Alır Mı? – Türkçe Malumatlar (turkcemalumatlar.com)

2 comments

  1. Ya sen Müslümanmısın yoksa Gavurmusun ne biçim paylaşım bu? Allah senin gibileri ıslah etsin. Sil şu paylaşımı tövbe et. İnsanların imanını zayıflatacak şeyler paylaşma. Yemin olsun ki iki elim yoksa yakanda olur.

Bir Cevap Yazın