1 Ay Boyunca Magicare Supergrow Saçın Daha Hızlı Uzamasına Yardımcı Bakım Kremi Kullandım!

Bugün son uygulamamı yaptığım ve şuan saçlarımda beklettiğim bu saç bakım yağının/kreminin 1 ay içindeki etkilerini anlatacağım. Açıkçası bu tarz katı kıvamdaki yağlar gerek sürüm, gerek etki görme açısından daha rahat oluyor gibi geliyor bana. Tabii arındırması da sıvı kıvamdakilere nazaran daha zor olabiliyor. Ancak ben zaten kuru saç tipine sahip olduğumdan hiç bu tarz arındırma problemiyle karşılaşmadım. Saçlarım yağı direkt emiyor. Sanırım genel olarak yağlı ve normal saçlar bu tarz ürünlerde sorun yaşayabiliyor. Aynı ürünün erkekler için olanını erkek arkadaşıma aldım.

Erkek arkadaşıma aldığım ürün:

Nebioğlu Kozmetik – 1975 (nebioglukuafor.com)

Kendime aldığım ürün:

Nebioğlu Kozmetik – 1975 (nebioglukuafor.com)

Ayrıca kardeşim bugün saçlarımın muzlu sakız gibi koktuğunu söyledi… Ben bu ürünün kokusundan çok memnun kaldığımı belirtmiştim.

Gelelim ürünün bendeki etkilerine;

  • Saçlarımın taranmasını çok kolaylaştırdı.
  • Saçlarımı yumuşattı.
  • Saçlarımın kabarıklığını azalttı.
  • Saçlarımın elektriklenmesini önledi.
  • Saçlarımın hızlı uzamasına yardımcı oldu.
  • Beyaz beyaz saçlar çıkardı. Bu beyaz saçlar ileride koyu sarıya dönüşecek diye düşünüyorum.
  • Saç derimi rahatlattı.

Arındırma problemi yaşarsanız bilindiği üzere önce şampuanı , saçlarınızı ıslatmadan uygulamanız gerekmektedir. Haliyle kuru olduğundan daha çok şampuan uygulayacaksınız. Biraz bekletip saçlarınızı yıkayın. Hem temizlenecek hem arındıracak böylece. İlk uygulamada arınmıyorsa 1 kez daha deneyin.

3 comments

    1. Sadece diplere de uyguladığım oldu, dipten uca kadar da uyguladığım oldu, ama gereğinden fazla uyguladığımda kalıp gibi oluyor, kupkuru saçlarıma rağmen, o yüzden dengesini tutturmak lazım. Bir de ben uçlara sadece nem versin ve hoş gözüksün diye uyguluyorum. Açıkçası ürünlerin saç uçlarını onaracağını hiç zannetmiyorum. Bence fiyatı çok uygun bu ürünün, içeriği de fena değil. Umarım memnun kalırsın.

Bir Cevap Yazın