Türkler Gelmesin Ama Suriyeliler Gelsin…

Türkler Gelmesin Ama Suriyeliler Gelsin… Türkiye mülteci çöplüğü oldu. İpini koparan Türkiye’de. Terör faaliyetleri gün geçtikçe daha çok artacak… HDP Doğu Bölgesinde Mülteci istemezken Batı’da Mültecilere kucak açıyor… Fondaş Medya Mültecilerin Avrupa ülkelerine gitmesine karşı çıkarken Türkiye’de kalmasını istiyor….

72 Ahıska Türk’ü Ailenin Türkiye’nin doğu bölgesine yerleştirildi diye kıyameti koparan HDP’nin Suriyeli Mültecilerin İstanbul, İzmir, Antalya gibi batı illerine yerleştirilmesinde hiç bir sakınca görmediğini biliyor muydunuz? Yine aynı HDP Doğu Bölgelerinin demografisi bozulmasın diye Suriyeli Mültecilerin Doğu bölgelerinde bulunmasın, batıda bulunsun dediğini de biliyor muydunuz? Peki neden böyle diyorlar biraz açalım…

HDP ve Kürtçü harekatın amacı, Türkiye’nin Doğu Bölgesini tamamen Kürtleştirmek, Batı bölgelerini ise Türklerden hızlıca arındırarak Türkiye’de büyük bir karmaşa çıkarmaktır. Batı bölgesindeki Türk nüfusu ne kadar çok azalırsa ve Suriyeli, Afgan ve Kürt nüfusu artarsa Türkiye’de Türk etkisi daha çok kırılacak ve Büyük Kürdistan’ın temelleri atılacak.

HDP: Suriyeliler Geri Gitmesin, Onlarla Eşit Haklara Sahibiz!

HDP’nin Suriyelilerin Türkiye’den (Batı İllerinden) geri gitmesini istememelerinin nedeni ise Irak ve Suriye bölgesinde Araplardan boşalan yerlere Kürtlerin yerleşmesi ve bu Kürtlerin PKK, YPG, SDP örgütler adı altında faaliyet göstererek Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa Birliği ülkelerince silahlandırılması. Büyük bir silahlı güce sahip olan bu terör grupları ABD ve Avrupa’dan gelecek emirler doğrultusunda Türkiye’ye karşı harekete geçecektir.

Şimdi biraz beyin fırtınası yapalım.

1- Suriye’de ve Irak’da terör grupları neden silahlandırılmaya devam ediyor? Avrupa ve ABD neden bu gruplara her gün yığınak yapıyor?

2- HDP neden Türkiye’nin Doğu Bölgesine Mülteciler gelmesin derken Batıya gelen mültecilere kucak açıyor?

3- HDP neden Mülteciler geldikleri yere (Günümüzde YPG tarafından ele geçirilen Suriye Toprakları) geri gitmesini istemiyor?

4- Yabancı medya neden kendi ülkesinde mültecileri istemezken, Türkiye Mültecilere sahip çıksın diyor?

5- Türkiye’de Avrupalılarca fonlanan Fondaş Medya neden Mülteciler Avrupa’ya gitsin demiyor da Türkiye Mültecilere sahip çıksın diyor?

Bu soruların cevapları bellidir, fakat anlamaka istemeyen ne anlatsanız fayda sağlamayacaktır.

Türkiye’yi zor günler bekliyor….

Bir Cevap Yazın