AKP’ye Kızıp CHP’Ye Oy Vermek? CHP AKP’nin Ruh İkizidir

AKP’ye Kızıp CHP’Ye Oy Vermek? CHP AKP’nin Ruh İkizidir

CHP AKP’nin ikizi konumunda bir partidir. CHP saman altından su yürütmeye çalışan bir partidir. Kemal Kılıçdaroğlu çıkar, Suriyelileri göndereceğiz der ama başkan yardımcısı, İzmir’de Suriyeliler için okul açılmasına karşı çıkan mitinge katılacak üyeleri disipline göndermekle tehdit eder, Suriyeliler kardeşimizdir der. CHP İzmir Belediye başkanı Suriyelilere sahip çıkar, İzmir’in en güzel yerlerine Suriyelileri yerleştirir, İzmir halkı bu duruma isyan eder ama hiçbir CHP’li İzmirlileri takmaz. Neden? Nasıl olsa İzmirliler yine CHP’ye oy basacak. Atatürk’le laiklikle kandırılacak yine İzmirliler…

Kemal Kılıçdaroğlu utana sıkala olsa da arada bir PKK bir terör örgütüdür der, İl başkanı ise Türk askerini dağda şehit eden terörist sakine Cansız hakkında övücü tweetler atar. Belediye başkanı, teröristlerin taşeronları ile tiyatro izler, onların mezarını ziyaret eder. Bir milletvekili çıkar, terörist cenazesine gittiysek şerefsiziz, der. Sonradan teröristin tabutunun yanında CHP’li milletvekillerinin fotoğrafı çıkar.

Komik olan da ne biliyor musunuz? Bunları dediğiniz zaman CHP’liler de AKP’nin teröristleri davul zurna ile karşıladığını söyler. İyi de kimse AKP’yi bunları yaptı diye övmüyor ki? Böyle savunma şekli mi olur? AKP yapınca kötü CHP yapınca mı iyi? Bu nasıl mantık arkadaşlar? Gördüğünüz gibi siyasi parti fanatiklerinin kafası çalışmıyor. Onlara göre kendi partisi ne yapıyorsa doğrudur, diğer parti ne yapıyorsa yanlıştır.

CHP’den Biri çıkar, hükümeti yasa dışı işlerle suçlar. Sedat peker’in videolarına cevap vermesi ister ama kendisi deniz Baykal’ın tüm zamparalıklarına sessiz kalır. Sonra da ucuzca aklamaya çalışır.

AKP’lilerin görgüsüzlüklerinden dem vururlar, aynı görgüsüzlükleri kendileri yaparlar. AK Partililerin adam kayırmasından şikayet ederler, kendi adamlarını kayırırlar. Mezhepçilik yaparlar. Alevi olmayana iş vermezler, Memur yapmazlar. say say bitmez…

Halkçıyız, vatandaşın yanındayız derler ama gücü eline aldıklarında vatandaşa türlü eziyet ederler. CHP’li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca vatandaşa ananı sikeyim, orospu çocuğu, yavşak der ama partiden atılmaz aksine CHP’liler tarafından övülür. Sahi CHP’nin AKP’den farkı nedir?

CHP AKP’liler koyun der, AKP’liler din ile kandırılıyor der ama kendileri milleti Alevilik ve Atatürkçülük ile kandırır. Atatürk’ün partisiyiz der ama Atatürk’ün bastırdığı Dersim isyanına soykırım der. Bu nasıl Atatürkçülük biri açıklasın?

CHP ayrıca Türklük ile ilgili her şeye saldırmaya başladı. Andımız kaldırıldı diye AKP’yi eleştiriliyorlar lakin Türk adı geçen her şeye savaş ilan ettiler. Azerbaycan’ı savunan insanlara gerici, yobaz diyorlar lakin katil Ermenistan’ı destekliyorlar. CHP’li vekil TBMM’de maalesef Azerbaycan’a Türkiye silah yardımı yaptı diyor. Maalesef… Azerbaycan’a yapılan yardımlardan bile gocunuyorlar. CHP’li olmayan herkesi de “AKP’lisin Yani” diye yaftalıyorlar. Eskiden AKP açık bir şekilde Türk düşmanlığı yapardı hatta bir ara Azerbaycan bayrakları çöpe atılmıştı ancak şimdi Türkiye ile Azerbaycan’ın arası çok iyi ve iktidarda AKP var diye CHP’liler de Azerbaycan düşmanlığı yapıyor. İşi ileriye taşıyıp Türk düşmanlığı da yapıyor.

Bir Cevap Yazın