Mülteci Meselesi Bir Projedir! Hedef Kürdistan ve Parçalanmış Türkiye!

Mülteci Meselesi Bir Projedir! Hedef Kürdistan ve Anadolu Cumhuriyeti!

Mülteci Meselesi Türkiye’yi yıkıma uğratmak isteyen, iç karışıklık çıkarmayı amaçlayan, Türk nüfusunun azalmasını sağlayarak Kürtlerin bağımsız Kürdistan kurması için gerekli şartların sağlanmasını hedefleyen Türk düşmanı bir projedir. Bu yüzden HDP’liler Suriyelilerin ülkeye gelmesini istemektedir. Mayınları Temizleme projesi Avrupa Birliği ve Amerika Birleşik Devletleri tarafından Finanse edilmektedir. Daha bu mülteci meselesi olmadan önce Avrupa Birliği, ABD ve İsrail Türkiye’nin Suriye sınırlarındaki mayınları temizlemesini istedi. Avrupa Birliği bu konuda çok ısrarcı olmuş, AB’ye üye olacak bir devletin sınırlarında mayın olmaz demiştir. Sonra ne oldu peki? Mayınlar temizlendi. Mayınlar temizlendikten sonra da Suriye’de iç savaş çıktı. İç savaştan sonra ise milyonlarca Suriyeli o temizlenen mayınlı araziden Türkiye’ye girdi. Türkiye’nin nüfus yapısı gün geçtikçe azalıyor. Tam da Avrupa’nın ve ABD’nin istedikleri oluyor.

Sadece Suriye Sınırında bulunan mayınlar temizlenmedi. İran sınırındaki mayınlar da temizleniyor. Neden? Daha çok mülteci Türkiye’ye gelsin ve Türkiye çöksün diye. Türk nüfusu tamamen azınlık olsun diye. Türkiye parçalansın ve dış müdahaleye tamamen açık olsun diye. Kürtler Kürdistan’ı kursun diye!

Proje öyle tıkır tıkır işliyor ki Türkiye’ye gelip Avrupa’ya geçmek isteyen mültecileri bile Türk polisi, Türk askeri durduruyor. Avrupa’ya geçemezsiniz Türkiye’de kalacaksınız diyor. Bu nasıl bir ahmaklıktır?

Bu arada HDP mültecileri destekliyor dedik lakin bir şartla. Mülteciler doğuda değil batıda olacak. Çünkü doğunun demografik yapısının değişmesini istemiyorlar….

AKP’ye sözde Muhalefet olan CHP’de Mültecilere karşıyız diyor fakat kendi belediyesi Türkiye’nin batı kesimlerini adeta mülteci sığınağı yapmış vaziyette. İzmirliler Mülteci istemiyor fakat CHP’li belediyeler zorla Mülteci getiriyor. Nasıl olsa İzmirliler yine CHP’ye oy verecek. Bu yüzden CHP’de müttefiki HDP ve Avrupa Birliğinin emirlerini zevkle yerine getiriyor.

Yakında Türk nüfusu tamamen ülkede azalacak. İyice iç karışıklık hakim olacak ve Kürtler de dış ülkelerden demokrasi ve insan hakları adı altında yardım isteyecek, ardından dış müdahale gelecek ve Kürdistan kurulacak. Batıdaki yazı yerleri de Yunanlılara verecekler. İstanbul da Uluslararası Bölge ilan edilecek. Türkiye’nin adı Anadolu Cumhuriyeti olacak ve sınırları Sevr antlaşmasında gösterilen haritaya benzeyecek.

Mankurt Türkler de milliyetçilik kötüdür, Türkçülük kötüdür diye devam etsin. Kendisine Türk milliyetçisiyiz diyenlerin bile milliyetçilik ile alakası yok maalesef. Kürt Kürtçü oluyor, Arap Arapçı oluyor, Suriyeliler bile Türkiye’de Arapçılık yaparak kimliklerini koruyor ve Türklere saldırıyor… Avrupa ülkeleri kendi milliyetçiliklerini yapıyor. Ruslar gittikleri yerleri Ruslaştırıyor. Türkler ise bir türlü kendi ırkını savunamıyor. Türküm demeye bile korkuyor.

Bir Cevap Yazın