Aslan Nüfusu Tehdit Altında!

Afrika aslan nüfusunun dörtte üçü düşüşte. Vahşi doğada sadece 20.000 civarında olduğu için, resmi olarak nesli tükenmeye karşı savunmasız olarak kabul edilirler. Güçlü ve görkemli olmalarına ve doğal avcıları olmamasına rağmen, Afrika aslan sayısının son 30 yılda% 40’ın üzerinde düşmesi düşünülemez. Aslanlar için başlıca tehditler toprak kaybı, aslan/insan çatışması ve kupa avcılığıdır. Bir gezgin olarak, Afrika’nın aslanlarını korumak için kaynak ayıran milli parklara ve oyun rezervlerine seyahat ederek rolünüzü yapabilirsiniz. Lion World Travel ile rezervasyon yaparak, Afrika’da aslanın korunmasını desteklemeye yardımcı olduğunuzdan emin olabilirsiniz. Daha fazla bilgi için Hayvan Refahı politikası hakkında bilgi edinin.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s