Jelqing Masajının Faydaları Nelerdir? Jelqing Masajının 4 Şaşırtıcı Faydası!


JELQİNG’İN FAYDALARI Jelqing hakkında sonuçsuz raporlara rağmen, teknik, ortalama penisinizin daha etkileyici olmasını istiyorsanız kullanışlı olması gereken faydalara sahiptir. Human anatomy scientific illustrations with latin/italian labels: male pelvis section

İşte bu penis germe yönteminden yararlanabileceğiniz bazı olumlu noktalar:

1. ARTAN PENİS UZUNLUĞU VE ÇEVRESİ

Bu tekniği deneyen erkeklerin büyük çoğunluğu, penislerine birkaç inç eklemek istiyor. Ve jelqing’in etkinliğini kanıtlayan birkaç birincil açıklamanın arkasında bazı gerçeklerin olduğu mantıklıdır. Açıkladığımız gibi penisinizi okşayıp masaj yaptığınızda, penis dokusunda birkaç mikro yırtılmaya neden olursunuz. Doğal olarak vücut sistemleriniz bu hasarı onarmak için harekete geçer. Bu onarım işi, gözyaşlarındaki boşlukları doldurmak için yeni doku oluşumunu içerir. Zamanla, siz yırtıp tamir ettikçe, çöpünüz hem uzunluğunu hem de çevresini artıran doku biriktirmeye başlayacaktır.

2. GENİŞLETİLMİŞ (DAHA UZUN SÜREN CİNSEL) PERFORMANS VE GELİŞTİRİLMİŞ CİNSEL HÜNERLER

Bu cinsel aktivitenin ilk turu, çoğu erkek için genellikle zor bir iştir. İçeri girdikten sonra, bazı erkekler için sadece birkaç pompalama yeterlidir ve saniyeler içinde inliyor, titriyor ve ayak parmaklarınızı kıvırıyorsunuz. İçinde tutamayan beylerden biriyseniz, jelqing daha uzun süre dayanmanıza yardımcı olmak için mükemmel bir yoldur. Teknik, dokuların ve sinirlerin sürekli masajı nedeniyle penisinizdeki aşırı hassasiyeti azaltmanıza olanak tanır. Ayrıca, bunun zihinsel bir yönü var. Daha önce, jelqing’in kendi başına mastürbasyon olmadığını belirtmiştik. Ancak, uzun bir süre boyunca boşalmadan penisinizi okşuyorsanız, uyarılma olasılığınız çok yüksektir. Ancak odak noktanız birkaç santim eklemek olduğundan, orgazm olmak için acele etmeyeceksiniz. Sonuç olarak, aynı zihniyeti sayfalara da aktarabilirsiniz. Nasıl çok hızlı doruğa çıkmamayı denediğiniz için, daha iyi kontrole sahip olacak ve yatakta daha keyifli zaman geçireceksiniz. Sonuçta, bazen yolculuk varılacak yerden daha ilginçtir.

3. JELQİNG KAN DOLAŞIMINI İYİLEŞTİRİR

Tüm ereksiyon süreci, penisinize akan kanın boşlukları doldurmasına ve orada kalmasına dayanır. Uygun jelqing tekniğini uyguladığınızda, penisinizdeki bu boşluklara masaj yaparak kanın içine girmesini sağlarsınız. Ek olarak, damarları genişletmek ve kanın serbestçe akmasına izin veren uygun yapıyı korumak için de uyarırsınız. Bu, ereksiyonları daha hızlı almanızı ve daha kolay korumanızı sağlar. Bunu yaparak, erektil disfonksiyon gibi cinsel durumlar için riskleri azaltıyorsunuz.

4. GELİŞMİŞ KENDİNE GÜVEN VE GENEL CİNSEL ÇEKİCİLİK

Uzun vadede, jelqing çok daha büyük bir penis ile sonuçlanır.Vücut imajınızdaki bu pozitiflik, potansiyel cinsel partnerinize güvenle ve iddialı bir şekilde yaklaşmanıza izin vererek, anlaşmayı tamamlama şansınızı büyük ölçüde artırır. Tüm bu faydaları bir araya getirmek, eşinizin yatakta hak ettiği memnuniyeti ve zevki sağlamanıza olanak tanır. Aynı zamanda cinsel karşılaşmalarınızdan doyasıya keyif almanızı sağlar.

Bir Cevap Yazın