Bıçaklı Saldırgan Ve Feministler

İstanbul’da Kadıköy-Tavşantepe metrosunda akşam saatlerinde elinde bıçakla ve ağzında küfürlerle bir adamın bir kadına saldırdığı videoyu hepiniz görmüşsünüzdür. Görmeyenleriniz varsa videoyu paylaşalım görsünler.

Olay videoda gördüğünüz gibi. Daha sonra saldırgan, evine basan polis ekiplerince yakalanıyor. Feministler ise yine boş durmayıp orada oturan ve olaya müdahale etmeyen erkeklere saldırıyor. Feministler, utanmadan şu erkeklere bakın, sözde erkek olacak ama kadını koruyamıyorlar gibi laflar ediyor. Yani sözde cinsiyetçi olmayan, cinsiyetçiliğe karşı olan feministler cinsiyet ayrımcılığı yaparak erkeklerin olaya neden müdahale etmedi, siz ne biçim erkeksiniz diyerek cinsiyetçiliğin dibine vuruyor. Hani kadın ve erkek eşitti? İşinize gelince erkekler aslandır, kaplandır, cengaverdir işinize gelmeyince erkekliği yıkıp brokoli ekeceksiniz, erkekliği yıkıp panda yaşam alanları kuracaksınız.

Feministlere sesleniyoruz. Hem geleneksel kadın ve erkek rollerini yıkacaksınız, hem kadınları feminen (Kadınsı) hale getireceksiniz hem de kaba kuvvet gerektiren bir durumda erkeklerden geleneksel erkek rolünü oynamasını isteyeceksiniz. Türkçede sizin bu isteğinize ne deniyor biliyor musunuz? Hem ayranım dökülmesin hem de götüm sikilmesin…

Bir Cevap Yazın