Kürtler Pitbull Besler Kabak Türklere Patlar?

Türkiye’de sokak köpekleri dehşeti yetmiyor gibi bir de sahipli pitbullar insanlara saldırıyor. Türkiye 2 gündür pitbulların küçük bir kıza saldırdığı haberle çalkalanıyor.

Kız hastanelik oldu. Tüm medya pitbulları besleyenlere lanet okudu fakat Cumhurbaşkanı Erdoğan olayla ilgili açıklama yaparken şu cümleyi kurdu;

“Beyaz Türkler Hayvanlarınıza Sahip Çıkın”

Evet arkadaşlar. Gerçekten garip hem de çok garip. Bir kere bu köpekleri besleyenler beyaz Türkler değildir. Esmer tenli, eğitim seviyesi düşük, parlak adidas eşofman giyen kekolardır. Ufak bir google araması ile dediğimizi teyit edebilirsiniz.

Bu kekolardan en çok Adana bölgesinde vardır ve Pitbullar da en çok orada beslenir. Adana bildiğiniz keko yuvasıdır. Eskiden bir Türk şehri olan Adana günümüzde Arap ve Kürt istilası altında kalmıştır.

Neyse, Erdoğan durduk yere neden Türkleri ağzına doladı? Sanıyoruz ki seçim zamanı Kürtçülüğe merak saracak. Malum, ülkede her parti oy almak için Kürtlere yalakalık yapıyor. Meral Akşener, “Burası Kürdistandır” diye kendisine bağıran adama sesini bile çıkarmamıştı. Bunları iyi bilin. Siyasetçiler için Türklüğün önemsiz olduğunu unutmayın. İktidar ya da muhalefet fark etmez siyasette olanların, ülkeyi yönetme mekanizmasında olanların ezici bir çoğunluğu Türklükten nefret eder.

Bir Cevap Yazın