Türkler, Mülteciler ve Arap Emperyalizmi

İngiliz ve Fransız Emperyalizmini bilirsiniz. Sömürdükleri yerlere sömürdüğü halkın içinde kendilerinin sözünü dinleyecek birini başkan yaparlar. O ülkenin kaynaklarını sömürerek kendi ülkelerine aktarırlar. Ayrıca bunu yaparlarken de sömürdükleri halka zorla dillerini ve kültürlerini öğretirler. Bir süre sonra sömürülen halk İngiliz ve Fransız sempatizanı olur. Kendisini sömürenlere baş kaldırmaz. Arap Emperyalizmi ise çok daha tehlikelidir. Çünkü Araplar emperyalizmi İslam vasıtası ile gerçekleştirmiştir. Bugün halkı Müslüman olan ülkelere baktığımızda hepsi Araplara benzemekte, Araplar gibi giyinmekte, Araplar gibi yemek yemekte, Araplar gibi düşünmekte hatta kendi dillerini unutup tamamen Arapça konuşanlar vardı. Osmanlı İmparatorluğunda da bir ara dil tartışması yapılmış ve Arapçanın resmi dil olması, Türkçenin unutulması gerektiği yönünde bazı devlet adamları öneri sunmuştur. Ancak Sultan II. Abdülhamid bu öneriyi reddetmiştir. Türkler her ne kadar Türkçe konuşsa da dillerine çok fazla Arapça sözcük yerleştirmiştir. Türklerin Arap kültürüne bulaşması Yavuz’un halifeliği aldıktan sonra olmuştur. Mısır seferinden sonra Yavuz Sultan Selim İstanbul’a geri dönerken bazı kutsal emanetlerin yanında Arap din adamlarını da yanında getirmiştir. İşte bu Arap din adamları yavaş yavaş Türk İmparatorluğunu Arapçılık illetini bulaştırmıştır.

Türkiye’de hilafet yok. Arap alfabesi kullanılmıyor fakat Arapçılık hâlâ çok tesirli. Türkler kendisine ihanet eden Arapları baş tacı yapıyor, ihanet eden Araplara kardeşim diyor. Ermeni’ye veya Yunan’a niye kardeşim demiyor da Araplara diyor? Sonuçta hepsi ihanet etti. Ermeni, Yunan, Arap arasında çok mu fark var? Elbet yok. Lakin Araplar İslam’a inandığı için din vasıtası ile Türkleri tuzağa düşürmektedir. Bu yüzden Türkler de kendisine ihanet eden Ermenilere karşı daha çok öfkeliyken Araplara karşı öfkesi daha azdır.

Arap Emperyalizmi kısaca çok tehlikelidir. Çünkü dini referans alarak hareket ediyor. Arap Emperyalizmi sayesinde kökeni Arap olmayan fakat Araplaşan ve Arapça konuşan pek çok ülke vardı. Arap kökenli olmadığı halde İslam’ın yayılmasıyla halkı da Araplaşan coğrafyalar; Suriye, Irak, Filistin, Mısır, Libya, Tunus, Cezayir, Fas, Moritanya, Sudan ve Lübnan’dır.

Türkiye’de mültecilere bu kadar tolerans ve hoşgörü gösterilmesinin nedeni de mültecilerin din ayağına yatarak kendilerini acındırmasıdır. Türkler de onlar bizim din kardeşimiz diyor ve Türkiye’ye mültecilerin yerleşmesine göz yumuyor.

Türkiye’ye mültecilerin yerleşmesini kimler istemektedir?

1- Avrupa Birliği ve batıdan fonlanan kişililer. Örneğin; Nevşin Mengü veya Nagehan Alçı. Batı neden Türkiye’de mülteci olmasını istiyor. Neden Türkiye’nin Araplaşmasını istiyor? Çünkü batı Türklüğü bir tehdit olarak görüyor, Türkiye’nin güçsüz olmasını istiyor. Türk Türklüğünü unutursa batılılar Türkiye’yi daha kolay sömürür.

2- İslamcılar ve dini tarikatlar mültecilerin Türkiye’ye gelmesini istiyor. Çünkü ne kadar çok Türk olmayan bu ülkeye gelirse onlar için de o kadar iyidir. Türkiye’ni hızlıca Araplaşması tarikatların ve İslamcıların işine gelmektedir. Zira şeriatın Türkiye’de hakim olması için ülkenin Araplaşması şarttır.

3- İktidar partisi AKP gibi CHP’de mültecilerin Türkiye’ye gelmesini istiyor. Bakmayın sayın Kılıçdaroğlu’nun mülteci istemiyoruz dediğine. CHP’li belediyeler her yerde mültecilere yardım ediyor. Çünkü CHP’de bu iş için Avrupa’dan fon almaktadır.

Bugün Fatih’in fethettiği İstanbul bir Arap-Fars şehri oldu. Afganlar, Suriyeliler, Iraklılar hepsi şehri istila etti. Şehrin bazı yerlerinde Türkçe tabela ve Türkçe konuşan insan bulamazsınız. Bir yandan da Kürt nüfusu tüm hızıyla artmaya devam ediyor. Türkiye’de yakında Türk kalmayacak. Çünkü Türkler de bu istilayı adeta desteklercesine Suriyeli Arap kadınları ev erkekleri ile evleniyor.

Mülteciler Türk kızlarını taciz ediyor, kafasını taşla ezip tecavüz ediyor, hızlıca silahlanıp gruplaşıyor. Sokakta yürüyen kadınları gizlice videoya alıp porno sitelerine atıyor.


Bir Cevap Yazın