DW: Suriyeliler Suriye’ye Giderse Suriye’nin Demografik Yapısı Bozulur…

Arkadaşlar başlığı okudunuz zaman şaka olduğunu düşünebilirsiniz ama değil. Gerçekten şaka değil. Alman kökenli haber kanalı Deutsche Welle yani kısaca DW, Türkiye’nin 1 milyon Suriyeliyi Suriye’nin kuzeyine yerleştireceğini söyleyince bir anda telaşa kapıldı. Alman Kökenli Deutsche Welle’ye göre Türkiye’deki Suriyeliler Suriye’ye giderse Suriye’nin demografik yapısı bozulurmuş. Böyle akıl tutulması bir söz ile Alman DW kanalı nereye varmak istemektedir? Merak ediyorsunuz değil mi? Suriyeli nasıl olur da Suriye’nin demografik yapısını bozabilir. Kafanızda deli sorular dönüyor. O zaman sorularınızın cevabını öğrenmek için Türkçe Malumatlar (turkcemalumatlar.com) okumaya devam edin.

Suriye biliyorsunuz ki bir iç savaş yaşadı. Şu an savaş duruldu hatta Suriye’nin çoğu bölgesinde hayat normale döndü fakat Suriye’nin Kuzey Bölgelerini komple PKK-YPG terör örgütleri ele geçirdi. Buradaki Arap Nüfusunu ya imha ettiler ya da Türkiye’ye sürgün ettiler. Amaç belli, ABD ve Avrupa Birliği güdümünde büyük Kürdistan’ı kurmak. Suriye’nin Kuzeyindeki Arap nüfus azalınca da bölgeyi hızlıca Kürtleştirmeye başladılar. Kürt olmayana insan gözüyle bakmadılar. Araplar da Türkiye’ye gitmeye başladı. Türkiye bu Arapları Suriye’ye geri göndermesin diye Avrupa Birliği Türkiye’ye para verdi. Avrupa Birliği Türkiye Devletine, bir süre siz bu Arapları misafir edin dedi. Sonra da Türkiye bunu kabul etti fakat misafirliğin süresi iyice uzadı. Suriyeliler pek çok suça karışmaya başladı. Türkler bu durumdan iyice rahatsız oldular. Türkiye’de şu an 10 milyon civarı mülteci var. Büyük bölümünü de Suriyeliler oluşturuyor. İşte Türkiye’de son zamanlarda çıkan olaylardan dolayı artık bazı Suriyelilerin geri gönderilmesi gerektiğine karar verdi. Yaklaşık 1 milyon Suriyeli Arap’ın Suriye’ye geri gönderileceğini açıkladı. Bu sayı bizce çok az. Ancak yine de bir adım atmaları olumlu. İşte bu açıklamadan sonra Avrupa Birliği ülkeleri ve özellikle Almanlar bu açıklamadan ciddi derecede rahatsız oldu. Çünkü Almanlar Suriye’nin Kuzeyinde Kürdistan kurulmasını istiyor ve orada Kürt harici bir nüfus olmamasını istiyorlar. Aşağıdaki harita 27 Mayıs 2022 yılına aittir. Kırmızı alan Suriye Beşer Esed hükümetine aittir. Sarı alan ise YPG-PKK gibi Kürtçü terör örgütlerinin ele geçirdiği yerlerdir. Avrupa Birliği ve ABD bu sarı bölgeye her türlü yardımı yapmaktadır. Burada hedef kısaca Türkiye’dir. Türkiye her yerden kuşatılmaktadır. Batıda Yunanistan’a doğuda ise Kürtçü gruplara her türlü destek sağlanmaktadır. Türkiye’yi aralarına alıp sıkıştıracaklar ve gerekli zamanı bekliyorlar. Kürdistan’ın Suriye ayağı kuruldu. Şimdi sıra Türkiye ayağında.

Eğer Türkiye kendisine gelen Suriyelileri ger gönderirse oradaki Kürt nüfus azınlığa düşecek. Bu yüzden de Alman DW haber kanalı Suriyeli Arapların Suriye’ye gönderilmesine karşı çıkıyor. Türkiye’de kendine gazeteciyiz diyen bazı kişiler de Avrupa Birliği ülkelerinden fonlandıkları için bol bol mülteci güzellemesi yapıyor ve Mültecilerin Türkiye’de kalmasını istiyor.

İskandinav ülkeleri de Suriye’deki Kürt kökenli Terör Örgütlerine her türlü maddi desteği ve imkanı sağlıyor. Sizce bu işin sonu nereye varacak? 1. Dünya Savaşından önce batılılar Ermenileri kışkırtmıştı ve sonra olanları biliyorsunuz. Şimdi de Kürtleri kışkırtıyorlar…

Arkadaşlar, dürüst olalım. Eğer Türkiye olası bir savaşa girerse çok büyük olaylar olacak. Çünkü Türk milletinin gerçekten sabrı taşmaya başladı…

Bir Cevap Yazın