Petshopların Ürünleri Fahiş Fiyatına Satmaları Rezilliği!

Petshopların Ürünleri Fahiş Fiyatına Satmaları!

Bu petshop, mama piyasası primcilikte, fırsatçılıkta, paragözlülükte uzman oldu. Bazı ilgi manyakları yüzünden samimi hayvan besleyenler ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanır oldu. Ciddi anlamda iyi prim kasıldı bu hayvan gıdalarından, hayvan ürünlerinden. Mesela Kedi köpekler için olan mama kaplarını bile 50 – 60 TL’ye görüyorum. Çok değil 2 sene önce 2 tanesini 20 TL’ye satın almıştım. Bu zaten en basitinden örnek. Gelgelelelim bu konuyu ayrıca başka malumatta açıklayacağız sizlere.

Burada son derece rahatsız olduğum muhabbet kuşu ürünlerinin fahiş fiyatta olmalarından olan rahatsızlığımı dile getireceğim.

Bizim muhabbet kuşumuz kuruma hastalığına yakalandı. Ben de ilaçlarını içirirken bir yandan kilo aldırmak, beslemek amaçlı elle besleme şırıngası almak için yola çıktım. Lakin şaka gibi, enayi zanneder gibi fiyatlar karşıladı beni gittiğim petshoplarda. O hışımla fotoğrafını bile çekmeden çıktım. Lakin internet de şaşırtmadı beni fahiş fiyatlarıyla ki görsellerde görüyorsunuz. Onlar bile resmen petshopları aratmadı. Ulan enjektör ve yanında elle besleme ucuna 55 TL fiyat koymak nedir lan? Ki ben bunu petshopta görünce bu ne pahalılık diyerek dükkandan çıktım. Trendyolda bazı sitelerde 25 – 30 TL falan zaten. İnternette bir de utanmadan 100 TL fiyat koymuşlar. Yazık değil mi insanlara? Ben de internetten konumdan bakarak uzaktaki bir petshopa yürüdüm oradan 45 TL’ye görseldeki kırmızı renkli ürünü aldım. Yine utanmadan 2 katına satıyorlar. En azından kalitesiz, eczane tarzı olan ürününe 45 TL vermedim. Muhabbet kuşum için Triflucan almaya gittiğimde şırıngayı zaten bedavaya verdiler bana.

Bir de bilhassa gittiğim çoğu petshopa öncelikli olarak fiyatı soruyorum, ürünü gösterip gösterip 40 TL , 55 TL diye kalitesiz ürünlerini kakalama peşindeler. Yarım akılları sıra emrivaki yapacaklar. Artık tutamadım kendimi bu kadar basit tasarımlı ürün 40 TL olur mu dedim. Hayır yani kaliteli olanı da satmıyorlar. Acaba onları kaça satar şerefsizler.

Onlara vereceğim parayla gider mama alırım kuşlarıma. Lütfen paranızın kıymetini bilin. Bu pisliklere gereksiz para kazandırmayın, bunları sevindirmeyin. Gerekirse daha fazla vakit harcayın daha uzak yere gidin muhakkak bulursunuz. Hem artan parayla kuşunuza gerekli takviye mama yem darı falan alırsınız. Ben de uygun fiyata almadım zaten ama bunların yanında benimki uygun kalıyor.

Bir Cevap Yazın