Bilimsel Anlamda Seks / Seks Bilimi

Bilimsel Olarak Seksin Tanımı:

Bilimsel Seks: Hayvanlarda ve bitkilerde erkek veya dişi olmanın karakterveya niteliklerinin birleşimi.

  • Genital bölge; erkek ve kadın arasındaki fiziksel ayrım.
  • Coitus; cinsel ilişki / çiftleşme

1.Sağlıklı heteroseksüel genç çiftlerin orta derecede güçlü bir ilişki sırasında yaklaşık 85 kalori veya dakikada 3.6 kalori yaktığını buldu.

2.Seks, genellikle iyi bir şey olan kalp atış hızını yükseltir. 1997 yılında Galler’deki 918 erkeğin İngiliz Tıp Dergisi’nde yapılan bir araştırma, cinsiyetin erkek sağlığını korumaya yardımcı olduğunu buldu.

3.daha sık orgazm olan erkekler, çalışmanın 10 yılı boyunca en az orgazm olanlara kıyasla ölme riskinin yarısına sahipti. Genel bir kural olarak, göğüs ağrısı olmadan iki kat merdiven çıkabiliyorsanız, muhtemelen seks yapmak için güvendesiniz, uzmanlar diyor.

4.2006 yılında Roy Levin tarafından yapılan küçük bir araştırma, kadınların neredeyse% 82’sinin meme uçlarının okşanmasıyla uyandıklarını ve erkeklerin% 52’sinin de aynı şekilde olduğunu bulmuştur.

5.Kadınların cinsel organları şişer. Klitoris, labia minora ve vajinanın hepsi genişler. Vajinanın açılmasının etrafındaki kaslar sıkılaşır, rahim genişler ve sıvı üretilir. Göğüsler de şişer ve meme uçları sertleşir.

6. Kadınların yaklaşık üçte biri seksten kolayca orgazm olur. Üçte biri bunu bazen yapar ve üçte biri asla yapmaz.

7. Klitoris, tahmin edilenden çok daha büyüktür. Klitoris aslında vajinayı çevreler. Çıkıntı klitorisin sadece % 5’lik kısmıdır.

Bir Cevap Yazın