Kimliği Belirsiz Kişi veya Kişiler Hamile Kediyi Astılar

Antalya’nın Serik ilçesinde bir site içerisinde yaşayan prenses adlı kedi, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından öldürüldü ve sitenin korkuluğuna asıldı. Ruh hastaları tarafından öldürülen Prenses adlı kedi hamileydi ve kendinin cansız görüntüsü site sakinlerini derinden etkiledi. Hamile olan kediyi alıp defneden site sakini Yaşar Şimşek, gözyaşlarını tutamadı.

Yaşadıklarını göz yaşları içinde anlatan site sakini Yaşar Şimşek,

Aracımızı alacağımız sırada otoparkın demir korkuluklarında asılı vaziyette duran kedinin cansız bedenini gördüm. Şok olduk. Kim tarafından yapılmış bilmiyorum ama bu bir vahşet. Boynundan perde kumaşı ile bağlanmış ve demirlere asılmış. Sitede bulunan küçük çocuklar görmesin, etkilenmesin diye kediyi yerinden aldım ve defnettik.

Kediyi neden öldürdüler?

Türkiye’nin nüfusu gün geçtikçe artıyor ve Türkiye’de 10 milyondan fazla Türk vatandaşı olmayan insanlar var. Bu kadar çok insanı barındıran bir ülkede her karakterden insan olabilir. Kültürü, dili farkı milyonlarca kişi var Türkiye’de. Kediyi bir psikopatta öldürmüş olabilir, bir mülteci de veyahut Avrupalı bir turistte. Avrupa’da ise böyle manzaralar ile karşılaşılmaz çünkü Avrupalılar sokakta hayvan görünce direkt olarak uyutmaktadırlar. Yani öldürmektedirler. Ancak sebep ne olursa olsun hamile bir hayvanın bu şekilde öldürülmesinin izahı yoktur. Eğer bunu yapanlar turist ise sınır dışı edilmeli, mülteci ise geldikleri yere gönderilmelidir. Sokak hayvanları ile de en sert yasalar yürürlüğe girmeli ve tüm sahipsiz hayvanlar sahiplendirilmelidir.

Bir Cevap Yazın