Site icon Türkçe Malumatlar

Annenize Vibratör Alın?

Acilen tedaviye ihtiyacı olan ahlak ve saygı yoksunu feministlerin son çirkinliği! Feministler her konuyu cinselliğe vuruyor, anneler gününde annenize vibratör alın diyor. Türk aile yapısına karşı son hızla savaşmaya devam eden feministler, aile kurumunu tamamen yıkmak niyetindeler.

Feministlerin orgazm türleri arasından hep klitoral orgazmı teşvik etmeleri boşuna değildir. Tıbba göre klitoris dişil fizyolojiden dolayı gelişememiş penistir. Tıpkı eril fizyolojiden dolayı erkeklerde memelerin gelişmemesi gibi. (Bkz: Anatomi Atlası)

Psikiyatrlara göre bir kadının dişiliğiyle barışıp gerçek dişil potansiyeline ulaşabilmesi için vajinal orgazm yaşaması gerekir, klitorisin uyarılması ise kadının bilinçdışı eril duygularını güçlendirerek onu erkeksileştirir. Yani feministliğin, erkek fatmalığın psiko-seksüel nedeni… Bu nedenle dişilere hem kendilerinin hem de partnerlerinin klitorisi çok kurcalamamaları tavsiye edilir. Fabrika ayarlarına aykırı yaşayarak cinsel kimlik karmaşası yaşayan feminazilerde göze çarpan cazgır, hırçın, çirkef mizacın en başlıca nedenidir libidonun klitoral orgazma kanalize edilmesi. Klitoris dişinin pipisidir. Feministlerin vajinal orgazma karşı olup sürekli klitoral orgazm propagandası yapmasının nedeni budur.

Exit mobile version