Site icon Türkçe Malumatlar

Dermaderm Argan Yağı Özlü Saç Güçlendirici Krem Ürün İncelemesi

Dermaderm Argan Yağı Özlü Saç Güçlendirici Krem [turkcemalumatlar özel inceleme]

Öncelikle ürün 500 ml ve internette ortalama 20 TL’ye bulunabilen bir saç kremidir. Ürünü 1 aydır kullanıyorum. Çok bereketli bir ürün. Etkisine ve memnuniyetine gelecek olursak, benim kuru ve neme doyamayan saçlarımı çok güzel nemlendirici ve yumuşattı. Kremlerin etkisi yumuşatmaktır zaten ama önemli olan etkisinin uzun sürmesidir. Bu saç kremi günlerce saçlarımı yumuşacık tuttu. Beni bu ürünle ilgili şaşırtan ise saç kremi olmasına rağmen üzerinde “Hızlı saç uzamasını destekler” yazması idi, ürünün herkeste etkisi farklıdır ama benim gerçekten diplerimin daha hızlı çıkmasını sağladı diyebilirim. Lakin ben üzerindeki bahsettiğim yazıdan dolayı ürünü diplerime yakın masaj yaparak uyguladım. Muhtemelen uygulama yöntemim etki etmiştir.

Sonuç olarak önceden kullandığım saç kremlerin den farklı olarak günlerce saçlarım yumuşak ve nemli kaldı. Saçlarım kabarmaya meyilli olduğu halde çok daha sakin oluyor bu saç kremini kullandıktan sonra. Özellikle saçları kabaranlar için tavsiye ediyorum bu ürünü.

Krem Bilgileri: Keratin içerir. (Urtica Diocia) Isırgan otu, Argan Yağı ekstratı, (Humulus Lupus) Şerbetçi otu, (Matricaria Recutita) Papatya, (Melissa Officinalis) Melisa, (Viscum album) Ökse otu, (Veronica Officinalis) Civan perçemi.

Exit mobile version