Site icon Türkçe Malumatlar

2021 TYT Türkçe Kanal Önerileri

2021 TYT Türkçe Kanal Önerileri (Ders Videoları)

turkcemalumatlar ekibi tarafından özenle analiz edilen birçok kanal tavsiye edeceğiz. Bu tüm dersler için geçerlidir. Enerjiniz hangi öğretmenler ile uygunsa onlardan devam edersiniz. Tek bir kanala bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Birinden konu anlatım izleyip, ötekinden tekrar yapıp, diğerinden soru çözümleri inceleyebilirsiniz. Önemli olay konuyu iyi anlayabilmeniz ve soru çözümleri sayesinde yeni sorularda bunları uygulayıp çözebilmeniz. Bahsettiğim diğer kanallar mutlaka soru çözümünde yeni bir şeyler öğrenmenize katkı sağlayacaktır.

1. Benim Hocam Kadir Gümüş

Benim şu zamana kadar en memnun kaldığım anlatım bu kanala aitti. Öğretmenimizin samimi ve güzel bir anlatımı var. Yaklaşık 60-70 arası video bulunduruyor. Yazmakla vakit kaybetmek istemiyorsanız video ders notları 20 TL gibi uygun bir fiyata alınıp videolar kitaptan takip edilebilir. Bunun yanında öğretmenimizin soru bankası ve deneme sınavı kitaplarını da tavsiye ederim.

2. Türkçenin Matematiği 

Sınav zamanı geç sayılabilecek zamanda keşfettiğim bir kanal olmasına rağmen bilgilendirici ve hoş bir anlatıma sahip. Ayt edebiyat için de izlenebilir bir kanal.

3. Rüştü Hoca İle Türkçe 

Ben bu kanalı kesinlikle tekrar amaçlı çok sık izliyordum çünkü konu anlatım videolarını halletmiştim. Eğlenceli ve zamanın nasıl geçtiğini farkettirmeyen bir anlatımı var. Anlatımların uzun süreli olmaması da izlenmesi açısından olumlu bana göre. Özellikle soru çözümü için izledim. Konu anlatım için de kesinlikle izlenebilir.

4. Kafa Dengi Tv

Diğer kanallara göre daha az (19) videoları olduğundan, sınav zamanı izlemek amaçlı vakit buldum ve anlatımını beğendim. Benim gibi kısa videolar izlemek isteyenler için veya tekrar yapmak isteyenler için kesinlikle tavsiye ederim. Kafa dengi yayınlarının Türkçe soru bankası da güzeldir.

Exit mobile version