Site icon Türkçe Malumatlar

Gliss Ağırlaştırmayan Jel Saç Bakım Kremi Ekstra Yumuşaklık Ürün İncelemesi

Gliss Ağırlaştırmayan Jel Saç Bakım Kremi Ekstra Yumuşaklık Ürün İncelemesi

Ürünü görünce başta çekindim çünkü Gliss markasının özellikle şampuanlarını fazla kimyasal içerikli buluyorum. ürünü kardeşim 15 TL gibi bir fiyata almış, fakat 1 kez kullanıp saçında çitişme görünce bırakmış. turkcemalumatlar.wordpress.com Ben de kozmetik ürünlerin herkeste farklı etkisi olduğunu düşündüğümden kullanmaya başladım. Jel krem olduğu için doğal olarak elde yapışkanlık hissi bırakıyor. Yani jölemsi duruyor. Ben bunlara pek takılmadım açıkçası. Krem hoş ve hafif bir kokuya sahip, kıvamı yoğun ve renksiz. Etkisine gelecek olursam, ürün saçları gerçekten yumuşatıyor, nemlendirmesini de sevdim. Sanırım saç tipine göre etki ediyor, ben kuru saç yapısına sahip olduğumdan dolayı nemlendirmesi ve yumuşatma etkisini direkt farkedebiliyorum. Fakat bu nemlendirme ve yumuşatma etkisi geçici oluyor. Ortalama 1 gün sürüyor. Ağırlaştırmadığını söylüyor fakat saçımda bir tabaka varmış gibi bir his veriyor. Ürün bence herhangi saç kremlerinden biri. Deneme amaçlı alabilirsiniz.

Ürün Açıklaması 

Saçlarınıza ekstra yumuşaklık sağlarken Ağırlaştırmayan saç bakım kremi mi arıyorsunuz? Yeni Gliss Jel Bakım Kremi ile: Ekstra Yumuşaklık Ağırlaştırmayan Bakım Kolay Tarama

Ürün Özellikleri 

Zor şekil alan, ince telli saçların ihtiyacı için, ağırlaştırmayan jel formülü ile derinlemesine bakım yaparak saça ekstra yumuşaklık ve hafiflik verir, kolay şekillendirmeye yardımcı olur. Gliss Ağırlaştırmayan Jel Saç Bakım Kremi – Ekstra YumuşaklıkZor şekil alan, ince telli saçlar için. Ağırlaştırmayan Jel formülü ile derinlemesine bakım yaparak saça ekstra yumuşaklık ve hafiflik verir. Kolay şekillendirmeye yardımcı olur.

Kullanım Önerileri: 

Islak saça uygulayın. İyice durulayın! Düzenli kullanın. Oda sıcaklığında saklayın. Yanıcıdır.

Exit mobile version