Site icon Türkçe Malumatlar

Fakirler Evinde Otursun Zenginler Parti Versin…

Zengin iş adamı Kemal Gülman ve Feryal Gülman’ın çocuğu Aslan Gülman’ın Bebek’teki villasında korona virüs salgınına rağmen “Cadılar Bayramı” partisi düzenlendi. İzmir Depremi bile umurlarında olmadı. Vur patlasın, çal oynasın parti düzenlediler. İnsanların ölmesi umurlarında bile değil! İhbar üzerine harekete geçen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, villaya baskın düzenledi. Baskın sonucunda partiye katılanlara “Umumi Hıfzısıhha Kanununa Muhalefet” suçundan idari para cezası kesildi. Cezai işlemin ardından parti polis ekipleri tarafından sonlandırıldı. Partiyi düzenleyen organizatör Ç.Ç. ise ifadesi alınmak üzere emniyete davet edildi. İfadesi alınan organizatör ardından emniyette ayrıldı. Partilere göz açtırmayan Beşiktaş polisinin otel ve rezidanslarda verilen partileri de mercek altına aldığı öğrenildi.

Türkiye’de hayat zengine güzeldir. Ayrıca siyasi partilere yakınlığı olanlara güzel. Örneğin milletvekili iseniz ya da milletvekili tanıdığı iseniz ceza ödemezsiniz, kırmızı ışıkta geçebilirsiniz, ucuza yemek yiyebilirsiniz, ufak rüşvetlerle işinizi rahatça yapabilirsiniz. Vatandaş dışarıda maske takmadı diye ceza yerken zenginler parti verebilir. Siyasiler ise on binlerce kişiye seslenebilir ve o kadar insanı kapalı alanlara çekebilir, bunun sonucunda ise ceza yemezler. Kavheye giden 10 kişi ise ceza yer. Türkiye’de hayat zengine ve siyasilere güzel. AKP’den, CHP’den tanıdıklarınız varsa hayat size güzeldir.

İnsanlar deprem altında, göçük altında kalsın ama zenginler eğlencesine baksın. Feministlerin gururu, nafaka parası ve erkeklerden aldıkları ile bolluk içinde yaşayan Şeyma Subaşı, eğlencesine hız kesmeden devam ediyor!

İzmir’de meydana gelen 6,6’lık depremin ardından tüm Türkiye tek yürek oldu. Ancak Miami’de olan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından Cadılar Bayramı için düzenlenen partiye katılıp o anları da sosyal medya hesabından yayınladı. Bir depremzedenin oturduğu evin fiyatı Şeyma Subaşının kürkü kadar etmiyor…

Exit mobile version