Site icon Türkçe Malumatlar

PKK Ve Siyasi Uzantısı HDP Nasıl Bu kadar Taraftar Toplayabiliyor?

PKK-YPG gibi örgütler ve onun siyasi uzantıları yurtdışından bol miktarda fon almaktadır. Zaten özellikle PKK ve YPG’nin silahları başta ABD ve Avrupa ülkeleri tedarik etmektedir. Rusya’nın da bu destekte payı var elbet. Avrupa’nın pek çok bölgesinde PKK’ya ait ofisler vardır. PKK’lılar Avrupa ülkelerinden pek çok Sivil Toplum kuruluşları ile ortak hareket etmektedir. Özellikle Humanizm, Feminizm ve LGBT odaklı örgütlerle baya içli dışlılar. PKK işi o kadar ilerletti ki Norveç Milli takımı Kürtçe müzik eşliğinde dans edecek seviyeye geldi. Bilmeyenleriniz olabilir belki, İskandinav ülkeleri adeta minik bir Kürdistan’dır. İskandinav ülkelerinin vatandaşları Türkleri ise cani, katil, medeniyetsiz olarak görmektedir.

Batıda PKK ve YPG mazlum halkların temsilcisi olarak görülüyor. Türkiye Nazi Almanya’sı ile eş değer olarak görülmektedir.

Türkiye’de Kürt nüfusu ayrıca çok hızlı bir şekilde artmaktadır. Bölücülüğe meyilli olan Kürtlerde ise doğum oranları bir hayli fazladır. Çünkü demokrasi ile yönetilen ülkelerde iktidarın seçimle başa geldiğini iyi biliyorlar ve Türkiye’yi yumuşak karnından vuruyorlar. Günümüzde de siyasetçiler bu durumun farkında ve Kürt nüfusundan faydalanmak için Kürtçü söylemleri arttırıyorlar. PKK ve YPG gibi örgütlere karşı da bir halk desteği olduğu da açık. Zaten halk biraz da buna mecbur. Çünkü örgütle içli dışlılar. Kendi evlatları örgüte katılırken o örgüte kolay kolay düşmanlık yapamazlar. Bu yüzden yerli halk hem geçmişte hem de günümüzde terör örgütü mensuplarıyla iyi geçinmeye çalışmıştır. Resimde de görüyorsunuz. Resimler eski değil. Sur-Hendek olaylarında çekilen bir resim. 2015-2016 arası. Yerli halk terör örgütü mensuplarına çay, sigara, baklava ikram ediyor. Devlet bunlara operasyon yapınca da hem ABD hem de Avrupa ayağa kalkıyor.

Exit mobile version