Site icon Türkçe Malumatlar

Royal Rumble 2022 Çiftlerin Takım Maçı: The Miz Ve Maryse – Edge Ve Beth Phoenix Karşılaşması | Maç Tahminim

Royal Rumble’ın bana göre seyir zevki en yüksek maçı olacak. Bilindiği üzere The Miz ve Maryse gerçek hayatta karı koca, Edge Ve Beth Phoenix de gerçek hayatta karı koca. Yine bunların senaryoya yansıması ayrı bir güzel. Eşlerin Karşılaşması birnevi.

Efsane bir karşılaşma olacağından hiç şüphem yok. Lakin Edge ve Beth, The Miz Ve Maryse’e göre hard, güçlü kalıyor. Mesela The Undertaker ve Michelle McCool karşı takımda olsaydı tam dişe diş, çünkü kadınlarda maalesef Beth’i daha güçlü gösteriyorlar (bence hemen hemen aynılar), erkeklerde de Taker daha güçlü. Hani bu maç zaten efsane ama öyle daha zorlu ve yoğun bir maç olurdu. Tabi hemen maç tahminimi söyleyeyim;

Maç Tahminim

Maryse Ve The Miz hile yaparak kazanmaya çalışırlar, ancak hile olmasa bile zorlu bir maç olacaktır The Miz ve Edge dişe diş gibiler zaten. Ancak Beth Maryse’i çiğ çiğ yer… Eski Maryse olsaydı bunu demezdim ancak niyeyse güncel olarak güreşmiyor yaşı da geç değil (zaten güreşin belli bir yaşa kadar 60 vs. yaşı yok yani) Kadınlar zaten daha geç yaşlanıyor hani erkeklere göre bu nedenle güncel güreşse çok da iyi olur. Beth için zaten bunu söylemiyorum zaten güçlülüğüyle biliniyor kadının lakabı ‘Glamazon’ yani.

Exit mobile version