Site icon Türkçe Malumatlar

Bin Tane Hayvanı Toplasan Benim Yavrumun Bir Tane Bacağı Etmez!

Kızı Köpekler Yüzünden Ölen Deniz Pınar İsyan Ediyor! Hayvanseverler ise Sessiz! Hayvanseverler sessizliğini korumaya devam ediyor. Bazı sözde hayvanseverler ise ölen Mahra adlı kızı savunanlarla dalga geçiyor, hakaretler ediyor.

Mahra’nın Annesi Derya Pınar köpeklere tapanlarlar ve ölen çocuklarlarla dalga geçenlere böyle tepki gösterdi;

Köpeğin psikolojisini bilirim. Onları sokağa terk ederek, çöpün kenarına yemek bırakarak hayvansever olamazsın. O hayvanlar bu şartları zaten hak etmiyorlar. Aynı hayvanlar sahipli hayvanlara da saldırabiliyorlar. Onlara da benim evladıma da yazık. İki tane başıboş hayvan benim evladımın geleceğini çaldı. Sokaktaki bin tane hayvanı toplasan benim yavrumun bir tane bacağı etmez

Minik Mahra Antalya’nın Serik İlçesi Belek Mahallesi’nde köpekten kaçarken kamyonun altında kalması sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Çok sevdikleri kızlarının mezarı başında dua eden aile, “Canım kızım iyi ki doğdun. Meleğimsin” yazılı pasta ile küçük Mahra’nın 10. yaşını kutladı. “Yaşasaydı hem okulunda hem de evde doğum gününü kutlayacaktık” diyen acılı anne kahreden hediye detayını da paylaştı.

Ailesi, arkadaşları ve sevenleri, ölümüyle tüm Türkiye’yi yasa boğan Mahra’yı 17 Nisan’daki doğum gününde unutmadı.

Köpektaparlar ise insanlardan nefret etmeye devam ediyor. Köpektaparlar için insan hayatının hiçbir önemi yok. İnsanların ölmesi onların umurunda olmayan bir şey. Köpektaparlar acilen tedavi edilmelidir!

Sokaktaki bin tane hayvanı toplasan benim yavrumun bir tane bacağı etmez diyen Derya Pınar’a ise hayvanseverlerin tepkisi şöyle;

Bir tane köpek bin tane çocuktan değerledir. Evet şaka değil, gerçekten böyle düşünüyorlar.

Köpek taparlara göre çocuklar ölmeli, sokak köpekleri ise yaşamalıdır. Gerçekten simülasyon gibi ülke. Bu tip kişiler birde batı hayranı olurlar fakat hayran oldukları batının sokaklarında 1 tane sokak köpeği yaşamaz. Çünkü sokağa atılan köpeklere belediye sahip çıkar ve 6 ay içinde köpekleri sahiplenen olmazsa o özendikleri batı devletleri bu köpekleri uyutur yani öldürür.

Sokak Köpeklerini savunan Nevşin Mengü gibi kişiler de ironiktir ki batının ekmeğini yer, fonlanır, parasını onlardan alır.

Köpektapar; Köpeklerin hayatını insanların hayatından daha değerli gören, hayvanseverliği sadece köpekseverlik olarak algılayan, sokak köpeklerinin her ne olursa olsun haklı olduğunu savunan, kendisi gibi düşünmeyeni ise linç etmeye çalışan ruh hastalarına verilen genel ad. Bunların çoğu da övülmekten hoşlanır. Sosyal medyaya fotoğraf atarak beğeni toplamak isterler.

Exit mobile version