Site icon Türkçe Malumatlar

Saçlarınızın Daha Hızlı Uzamasını İstiyorsanız 9 – 10 Ağustos Tarihlerinde Kesim Yapın! Hızlı Saç Uzatmak İçin….

Close-up portrait of beautiful young girl in sad because of tangled ends of her long hair - isolated

Hızlı Saç Uzatmak İstiyorsanız Saçlarınızı 9 – 10 Ağustos Tarihlerinde Kestirin!

Instagramda Kürenin Müziği adlı hesapta, Saçlarınızı Daha Çabuk Ve Sağlıklı Uzamasını İstiyorsanız; Başlıklı bir görselle karşılaştım. Nitekim saçlarımı kestim hemen dün. Bugün de kesim yaptım. Bu arada ister 9 Ağustosta isterseniz 10 Ağustosta kesim yapabilirsiniz. Etkileri 1 ay içerisinde sizlere aktaracağım. (9 Ağustos 2022)

İlgili Görselde Yazılı Metinler:

Ağustos Ayını Daha Verimli Değerlendirme Örneği

Saçınızın daha çabuk ve sağlıklı uzamasını istiyorsanız; 9 ve 10 Ağustos günlerinde saçınızı kestirebilirsiniz.

Görselle İlgili Açıklama Kısmı;

Ay transitleri ve diğer gezegenler ile olan etkileşimleri, günlerinizi daha verimli ve kolay planlayabilmenizi sağlayabilir.

Ben kendilerine teyzemin hesabından şunları yazdım:

”Merhaba, her iki gün de art arda kesim yapabilir miyiz yoksa ikisinden biri mi olmalı, bir de saçın uzamasına nasıl etki ediyor bilgilendirebilir misiniz?

Aldığım cevap ise:

”Merhabalar, bu iki tarihten birini değerlendirmeniz yeterli. Her iki günde de kestirmenizin bir sakıncası olmaz tabii. Bu tarihte gökyüzü transitlerine, ay’ın konumu ve etkileşimlerine göre bu tarihlerde, bu tarihlerde yapılan saç kesim işlemi, saçınızın daha sağlıklı uzamasını sağlayacaktır.”

Ben belirttiğim üzere 9 Ağustos sabahı ve 10 Ağustos öğlen saatlerinde saç kesimi yaptım. Ve evdeki kimse anlamadı saçlarımı kestiğimi. Kardeşim dün şehir dışından geldi, 2 hafta önce karşılaşmıştık en son, bana saçlarımın uzadığını ve kestiğimi anlamadığını söyledi. Yani aslında çok rahat 3 cm kestim saçlarımı. Nitekim bugün de saçlarımı 3 cm kestim. (10 Ağustos 2022)

Eğer 9 Ağustosu kaçırdı iseniz, bugünü de kaçırmış değilsiniz. Bugün kesim yapabilirsiniz. Yine de yazıyı okuduğunuz tarih bu ilgili günlerden sonra ise, sizi Ay takvimine göre saç kesimi adlı malumatımıza yönlendirelim;

(Yazının yazılma tarihi 9 Ağustos olup, güncellenme tarihi 10 Ağustostur.)

Exit mobile version