Site icon Türkçe Malumatlar

2023 DGS Geometri Kanal Önerileri

DGS Geometri, gerek sayısal alandan girenlerin gerekse sözel alandan girenlerin çoğunun görmezden geldiği 7 sorudan oluşan bir derstir. Aslında uğraş verildiğinde en zevkli ve yapılabilen ders de Geometridir. O nedenle ister Matematik ile beraber ilerleyin, ister Matematik konuları bittikten sonra ilerleyin, bir şekilde Geometriye başlayın. Bana sorarsanız Matematikle eş zamanlı olarak ilerlemek size daha fazla zaman kazandıracaktır.

UYARI: Aslında ilk önerdiğim video anlatım serisi, Deniz Atalay DGS Geometri konu anlatım serisidir. Lakin Youtube’da göremedim kendisini. Yakın zamanda güncellerler diye düşünüyorum. Karşınıza çıkarsa direkt o videoya başlayın. Hemen yeri gelmişken bahsedeyim, video sayısı ortalama 20 – 25 tane, anlatımı uzun değil fakat ince detaylara değiniyor. Farklı yöntemleri gösteriyor.

1.İnan Çelik 18 Günde DGS Geometri

Benim deftere geçirirken en çok vaktimi alan fakat, Deniz Atalay Benim Hocam videoları ile birlikte en çok da verim aldığım kanaldır kendisi. Evet, vakit alıyor ama bir defter alıp ondan Geometri defteri oluşturup bu videolardaki anlatımları deftere geçirmeniz sizin için çok iyi olacaktır. 1 saatlik video (ilk anlatım videosu) yaklaşık 2.5 3 saat yazmama neden oldu. Ben en küçük ayrıntıyı yazan biriyim, siz özet de çıkarabilirsiniz.

1.DERS DGS GEOMETRİ-Geometrik kavramlar ve doğruda açılar – YouTube

Kanalı bu sene DGS hazırlanırken keşfettim.

2. Gerçel Matematik DGS Geometri

DOĞRUDA AÇILAR 1. KISIM 2021 YKS DGS KPSS ALES #GEO1 #YKS #DGS #KPSS – YouTube

Kanala, sınava hazırlanırken pek vaktim yoktu, ben de zorlandığım konularda bakabilmiştim yalnızca. Ancak ikinci kez hazırlanınca çalışma fırsatım oldu. Ben 2x hızında izliyorum genelde, yavaş anlatımı sevmiyorum, diksiyonu da çok düzgün değil ama anlatımı fena değil, siz de biraz hızlandırarak izleyebilirsiniz.

3. Sıfırdan Sonsuza Geometri

1 – Doğruda Açılar | Sıfırdan Sonsuza Geometri Kitabı – YouTube

Bu video serisini ben zamanında Ceyhun Hoca’nın sitesinden ücretli olarak satın almıştım. Lakin kitabı da vardı. Tabi sizler şanslısınız ben vimeodan izliyordum, süresi 1 yıldı ve mezuna kaldığım zaman videolar kaybolmuştu. Sizler ücretsiz bir şekilde istediğiniz zaman erişebilirsiniz. Anlatım başlıktan da anlaşıldığı üzere kolaydan zora doğru gidiyor. İlk baştaki anlatımlar sıkıcı gelebilir çünkü sıfırdan gerçekten. Sabrederseniz iyi bir ilerleme kaydedebilirsiniz.

Exit mobile version