Site icon Türkçe Malumatlar

Ay Takvimine Göre Saç Kesimi Birinci Ayın Sonuçları (Ekim Ayı)

Uygulamayı 19 Ekim tarihinde yaptım. Tam 1 ay sonra da ay takviminin sonuçlarını bildiriyorum sitemizde. Saçlarımın ucundan 2 – 3 cm kestim. Sizlere en okunan malumatlarımız arasında gösterdiğim kadarıyla, ay takvimine göre saç kesim günleri ve kesim yapılmaması gereken günler var idi.

İlgili Malumat: Ay Takvimine Göre Saç Kesim Tarihleri Ve Kesim Yapılmaması Gereken Günler 2022 | Türkçe Malumatlar (turkcemalumatlar.com)

Benim bu noktadaki hedefim, saç uçlarımdaki aşırı kuruluklardan (ne kadar uygulama yapsam da geçmeyen, halbuki boya da yok) ve renk tonu farklılıklarından kurtulmak. Renk tonu farklılıkları ve güneş kaynaklı açılmalar beni inanılmaz rahatsız eder. Çünkü turuncumsu bir renk oluşuyor ve hiç mi hiç sevmem o rengi. Ayrıca saçım sağlıklı olmasına rağmen sağlıksız ve cansız gösterebiliyor. Ben de 3 aylık saç uzatma ve ay takvimi serisi oluşturdum. Bu süreçte sizlerle bazı kürlerimi paylaştım, bazı kürleri de paylaşmaya devam edeceğim. Saç kesimimi de saç uzamama bağlı molarak belki en son Aralık ayında keserim, eğer yeterli gelmez ise Ocak – Şubat – Mart için ay takvimine göre kesim yapabilirim.

İlgili Malumat: 2022’Nin Son 3 Aylık Ay Takvimi İle Saçlarınızı Hızla Uzatın! Benimle Başlayın… (Ekim – Kasım – Aralık) | Türkçe Malumatlar (turkcemalumatlar.com)

Gelelim ay takvimine göre saç kesiminin bendeki etkilerine;

Exit mobile version