Site icon Türkçe Malumatlar

Şampuana Yılan Yağı Eklemek Ve Etkileri | Şampuana Yılan Yağı Katmak Saçları Uzatır Mı? 1 Aylık Saç Bakım Kürüm (Aralık Ayı)

Ürünü nereden temin ettiğim, ürünün içerik bilgisi, ürünün faydaları, kaç TL’ye satın aldığım ve ne kadar süre kullandığımla ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz;

Tala Yılan Yağı Ürün İncelemesi | Türkçe Malumatlar (turkcemalumatlar.com)

Bu malumatımızda, başlıkta da anlaşıldığı üzere, şampuana yılan yağı dökmenin saç derisine etkileri üzerine konuşacağız.

Uygulamayı 1 Aralık – 31 Aralık tarihleri arasında yaptım. 300 ml’lik herhangi bir şampuanına (Benri markasının şampuanını boş bir Tresan şampuan şişesine doldurup) 2 kapak yılan yağı ekledim. 30 Kasım’da bu uygulamayı yapıp 24 saat geçmesini bekleyip 1 Aralık tarihinde de ilk şampuanlamayı yaptım. Haftada 2 – 3 defa uygulama yaptım. Her şampuanlamada birkaç dakika beklettim. O esnada zaten duş jeliyle vücudumu yıkadığım için denk geliyor tam.

Yılan yağını çok merak ediyordum, Prof. Dr. Ender Saraç yıllar öncesinde, henüz bir kozmetik anlam taşımazken daha, yılan yağının çok faydalı olduğunu belirtiyordu. Yılanın bıraktığı derinin yağı imiş. Tabi bu farklı marka orası ayrı. Bulursam ya da varsa kendisinin markasının yağını alırım ama zaten bu yağı da malumatlarımızda kullanmadık demeyelim diye incelemesini yaptım açıkçası.

Gelelim bu kürün bendeki etkilerine;

Yani illa gidip de yılan yağ şampuanı alıp tonlarca paranızı harcamanıza gerek yok. Böyle de yılan yağ şampuanı elde etmiş oluyorsunuz. Rastgele bir şampuan kullandım ben. Sülfatsız şampuan kullanıp yağ ekleseniz efsane olur açıkçası.

Exit mobile version