Site icon Türkçe Malumatlar

Beyin Gerçekten Bedava Mı?

Bazı insanlar vardır ki parasıyla rezil olurlar. Parayla rezil olmak gerçekten çok berbat bir durum. Paran var ama çekmediğin eziyet kalmaz. Para bazen insanı tembelleştirir. Beynini kullanmazsın. Her işi başkasına yaptırmaktan dolay yeteneklerin körelir. Yanlış yere yatırım yaparsın ve en sonunda batarsın. Ancak yatırımı beynine yaparsan bundan her zaman kârlı çıkarsın. Buradan da anlaşıldığı gibi aslında beyin ücretli bir organdır. Beyine yatırım yapmak için biraz para gerekiyor. Beyin gerçekten güçlü bir organdır hatta tüm vücudu kontrol eden bir organ. Beyin çok fazla enerji tüketiyor. Beyin kapasitesini arttırmak içinde protein ağırlık besinler tüketilmelidir. Türkiye’de ise bu pek mümkün değil. Çünkü parasızlıktan dolayı millet ekmek arası makarna yiyor.

Beyin en ufak bir darbede hasar görebilir. Vücudunuzun her yeri üstün insan nitelikleri taşısa da beyniniz hasar gördüğü an artık o vücudunuzun bir çöpten farkı kalmaz.

Beyin gerçekten bedava olsa tüm hayvanlar süper zeka olurdu, silah yapabilir, barınak üretebilirdi. Bu yüzden beyin bedava değildir. Beyin bedava olsaydı tüm soruların cevaplarını hafızamıza atar sonra da tüm sınavlardan 100 puan çekerdik. Beyine ne kadar yatırım yaparsanız doğru cevaplarınız da o kadar artar.

Beyin insan vücudunda aslında büyük bir yüktür. Mesela beyin yerine anılarımızı depolayabileceğimiz mini bir çip insanlık için büyük bir evrim basamağı olacaktır. Hem bu sayede daha az enerji harcayacağız hem de daha da güçleneceğiz.

Titanyum Kaplama Kurşun Geçirmez bir beyin çipi mi yoksa bir sopa darbesi ile yerle bir olacak organik bir organ mı istersiniz?

Beyin meselesini hallettiğimiz zaman Alzheimer gibi hastalıklar da tarihe karışacaktır!

Exit mobile version