Site icon Türkçe Malumatlar

1 Hafta Boyunca Morfose Barcelino Saç Bakım Yağı Kullandım!

Ürünü aktardan 30 TL’ye bulunca aldım. Normalde 40 50 diyordu çoğu kazık aktarlar. Halbuki bu ürünü çok değil 2 sene önce 15 TL’ye alıyorduk….. Hatta Covid döneminde yani sokağa çıkma yasağı varken Gratis bunu 10 TL’ye düşürmüştü. Şimdi şöyle bir durum var, zannedersem Bu Barcelino yağı içeriği değişmiş. Çünkü eski malumatımda içerik listesi farklıydı. Ben de zaten o nedenle almamıştım emin olamamıştım o zamanlar ancak eski versiyonunu bulamadığımdan görünce öpüp başıma koydum resmen. Yani demem o ki her geçen gün fiyatlar herzamanki gibi artıyor.

İçeriğinde yanılmıyorsam farklılıklar oluşsa da temel olarak kullanılan yağlar aynı. Zaten kokusu falan da aynıydı tamamen. Belki de fark yoktur da ben karıştırmışımdır, bilen birisi yorumlarda beni bilgilendirirse sevinirim. Ürün açıklamasına kapak fotoğrafını yaklaştırarak erişebilirsiniz.

İçerik listesi:

Bu ürünü 6 Nisan – 12 Nisan arasında toplamda 7 gün boyunca her gün saçlarıma uyguladım. Pazartesi günü sabahtan uygulayıp yıkadım çünkü sınavım vardı. Sonra salı günü uyguladım. O gün banyo etmeye üşendim Perşembe günü de tamamen arındırdım saçlarımdan. Zaten benim saçlarım kuru olduğu için emdi hemen yağı. Cidden neme doymayan saçlara sahibim. Kuru saçlar özellikle sevecektir eminim.

Gelelim ürünün bendeki 1 haftalık etkilerine;

Exit mobile version