Cinsel Boğma Nedir? | Erotik Boğulma

Cinsel boğulma, birini cinsel zevk için boğma eylemidir. Birnevi nefes oyunudur. Veyahut Nefes almayı zorlaştıran herhangi bir seks hareketi. İnsanlar nefes oyunu için ellerini, plastik oyuncaklar gibi özel BDSM (esaret, disiplin, sadizm ve mazoşizm) parçalarını kullanabilirler. Boynuna bir şey yerleştirerek veya ağız ve burnun önüne bir bariyer koyarak birini boğabilirler.

Cinsel boğulma tehlikeli bir aktivitedir. Küçük sağlık riskleri arasında yüzdeki kırık kan damarları, ses kısıklığı veya yutma sorunu sayılabilir. Ciddi sağlık riskleri arasında ölüm de vardır. Riskler, yüksek tansiyon ve yüksek kolesterol gibi bazı sağlık koşullarına sahip insanlar için daha fazladır.

Bu nedenle, yapacaksanız eşinizle bunu güvenli ve dikkatli bir şekilde yapın. Fazla da abartmayın. Bu sebepten ölen insanlar mevcut. Aşağıda da bunları belirttik.

Güvenlik Tavsiyesi ve Özel Hususlar

Erotik boğulma, gerçekten bir çiftin deneyebileceği en riskli cinsel aktivitelerden biridir. Daha riskli olan tek şey otoerotik boğulmadır. Hani o da bu erotik boğulmanın ilerisidir zaten. Bu daha tehlikeli çünkü yalnızsın ve bir şeyler ters giderse kimse sana yardım etmek için etrafta değil.

Uzmanlar, her yıl 250-1.000 arasında insanın otoerotik boğulmadan öldüğünü söylüyor. Erotik ve otoerotik boğulmadan ölüm genellikle şahdamarları üzerindeki basınç nedeniyle olur (boynunuzda beyninize kan sağlayan iki büyük kan damarı). Bu basınç bayılnıza neden olur ve vücudunuzun topallamasını sağlamaz. Kullanılan boğulma yöntemine bağlı olarak topallamak boyun çevresindeki bir bağı sıkılaştırarak ölüme neden olabilir. Ayrıca ölümden kaçınmak için ağız ve burun çevresindeki bir bariyerin zamanında kaldırılmasını önleyebilir.

Bir Cevap Yazın