Shaka Super Grow Saç Güçlendirici Bakım Yağı Ürün İncelemesi | Hızlı ve Sağlıklı Uzama İçin

Ürünü ilk olarak geçen senenin sonunda birkaç ruj ile birlikte Trendyol’dan almıştım. O zaman tekli fiyatı 50 TL idi ancak set ile daha da ucuz hale geliyordu. Daha sonra o yağı bitirince geçen ay tekrardan aldım. Bu sefer ise tanesinin fiyatı 62 TL olmuş. Görmüşken 2 tane aldım. Şu an 2. kutumdayım. İndirimde görürsem kesin stok yaparım. She up adlı sitede 1 alana 1 bedava var idi, tanesi 32 TL’ye geliyordu, tam alacaktım ki indirim bitmiş. Yine indirim gelirse alacağım. Çünkü içeriği diğer super grow adı altında satılan yağlarla hemen hemen aynı üstüne kafein de içeriyor zaten.

Ben ürünü şu şekilde uyguluyorum; önce bir saç diplerimi ıslatıyorum, sonra yağı uygulayıp süre tutuyorum, bazen 1 saat bazen 2 – 3 saat bekletiyorum. Ondan sonra bende herhangi bir arınma sorunu olmadığı için, (saç derim yağları hemen emmeye müsait) direkt arındırıyorum. Ama yağlı ve de arındırma sorunu yaşayanlar saçı ıslatmadan şampuanlama veyahut sabunlama yaparlarsa yağı akıtmada daha fazla verim alırlar.

Gelelim ürünün incelemesine:

  • Saçlarımın uzaması hızlandı.
  • Saçlarımı bir tık söndürdü. Kabarmıyor artık pek.
  • Saçlarımı yumuşattı.
  • Saçlarımı pasparlak yaptı.
  • Ürünün kokusu çok güzel, muzlu şekere benziyor çok beğendim ben.
  • Hatta kokusunu eve gelen herkes farketti. Kuzenim kokusunu alınca yiyesim geldi bu koku ne dedi üstüne… Yağ olduğundan bahsettiğimde şaşırdı.
  • Normalde bir yağın yıpranmış saça iyi geleceğini düşünmem ancak istisna olarak farkettiğim yağlar oldu. Bunda da açıklamayı görünce (açıklamada yıpranmış kısımlara da uygulayabilirsiniz yazıyor) sürekli olarak saç uçlarıma ve saçlarımın ön kısımlarına uyguladım. Fakat çok çok az bir etki gördüm. Saçlarım aşırı kuru olduğu için hemen yağları emiyor.

Şu anda 1 hafta boyunca bu ürünü kullandığım bakımıma devam ediyorum. Bittikten sonra 1 haftalık etkiyi içeren malumatımız sitemizde yer alacaktır.

Bir Cevap Yazın