Anal Seksin Faydaları

Anal Seksin zararları olduğu gibi faydaları da vardır. Bu başlık altında turkcemalumatlar farkı ile anal seksin faydalarından bahsedeceğiz. İyi okumalar.

  1. Orgazm Olma Olasılığınız Daha Yüksek Olabilir!

Cinsel Tıp Dergisi’nde yayımlanan bir araştırmada 2010 yılında vajinal seks yaparak orgazm olanların oranı %31 iken, anal seks yaparak orgazm olanların oranı %96 çıkmış. Bu oldukça etkileyici bir oran…

2. Gebeliğin Uygun Zaman Olmaması Durumunda Gebelik Riskini Ortadan Kaldırır!

Hamilelik riski olmadan ciddi şekilde uyarıcı penetrasyonun tadını çıkarmak kadar başka ne harika olabilir? Alışırsanız vajinal seks gibi – her ne kadar ikisi farklı zevkler verse bile- sık sık tekrarlamak isteyeceğinizden hiç kuşkumuz yok.

3. Partnerinizle Sizi Yakınlaştırır

Anal seks, vajinal seksten sonra eşinizle yaşayacağınız en özel andır. Bu zevki birlikte tatmanız samimiyetinizi ve heyecanınınızı artıracaktır.

4. Acı Bir Zevk Verir!

Anüste binlerce sinir uçları bulunmaktadır. Doğal olarak bu da anal bölgenin uyarılmasını sağlar. 8000 sinirden bahsediyoruz! Çok fazla sinir olan yer de çok zevk verir. Özellikle bu sinirleri gevşetmeyi öğrendiğiniz zaman anal seks vazgeçilmeziniz olacaktır.

5. Farklı Zevkler Tatmanızı Sağlar!

Kadın uyarıldığı zaman vajina, kayganlaştırıcısını kendiliğinden salgılar. – vajinanın aksine anüste kayganlık yoktur – Anüste böyle durum olmadığından erkek gir – çık yaptığında ayrı bir zevk alacaktır. Aynı şekilde kadın alıştığında onun için de anal seks apayrı bir zevk kaynağı olacaktır.

Peki ya anal seksin sadece faydaları mı var? İşte sizin için maddeler halinde anal seksin zararlarını bu malumatımızda sıraladık:

https://turkcemalumatlar.com/2021/09/01/anal-seksin-olasi-zararlari-nelerdir/?amp=1

4 comments

Bir Cevap Yazın