Norveç PKK’yı Desteklemeye Devam Ediyor!

PKK Terör Örgütünün karargahı konumuna gelen Norveç, Kürtçü Terör Örgütünü desteklemeye devam ediyor. Şimdi de 2 PKK’lıyı Milletvekili yapan Norveç devleti, Türkleri yine Kürtlere soykırım yapmakla suçluyor, PKK’yı da özgürlük savaşçısı olarak göstermeye devam ediyor. Terör örgütü PKK’nın Avrupa yapılanmasından Seher Aydar ve Mani Hüseyni adlı iki PKK’lı Norveç meclisine girdi. Ülkede örgütün Avrupa faaliyetlerinde etkin rol oynayan Aydar, Oslo’da örgütün “dayanışma merkezi” adı altında kurduğu yapılanmanın başında bulunuyor. Dahası, ülkedeki örgüt bağlantılı çoğu oluşumda Seher Aydar ismi geçiyor.

TRT Haber’in aktardığına göre 32 yaşındaki Aydar, sözde sivil toplum oluşumları üzerinden terör örgütüne finansman sağlama görevinde ve örgütün medya yüzlerinin başında yer alıyor. Aydar ülkedeki siyasi partilerden Kızıl Parti’nin de gençlik kolları başkanı. Suriye’nin kuzeyinde bulunan Kamışlı doğumlu 33 yaşındaki Mani Hüseyni ise İşçi Partisi’nden parlamentoya girdi. Mani Hüseyni, örgüt toplantılarına sıkça katılan bir isim olarak biliniyor.

Ayrıca Türkiye’nin de üyesi olduğu ve üye ülkelerin teröre karşı birbirlerini korumakla görevli olduğu NATO’nun genel sekreteri de Norveçli Jens Stoltenberg’dır. İnsan gerçekten hayret ediyor… Türk milleti ile resmen alay ediyorlar.

Bir Cevap Yazın