Yabancılara Vatandaşlık Verdiğini Ağzından Kaçıran Kadının Canlı Yayında Beti Benzi Attı!

Kim milyoner isimli yarışmaya katılan Neslihan Tutar isimli kadın ne iş yaptığından bahsederken “Yabancılara Oturma İzni ve Vatandaşlık…” derken bir anda dili tutuldu, utandı, yüzü kızardı ve Kenan İmirzalıoğlu’na bakarak “devam edemedim özür dilerim” dedi.

  • Neslihan Tutar neden özür diledi?
  • Neslihan Tutar Yabancılara Vatandaşlık veriyorum derken neden utandı?

Neslihan Tutar 7 yıldır yabancıların vatandaşlık almasını yani Türkiye’de Türk nüfusunun azalmasına ve Türklüğün erimesine katkıda bulunuyor. Yaptığının yanlış olduğunun farkında ki yabancılara vatandaşlık verdiğini ağzından kaçırınca bir anda kelimeler boğazına düğümlendi ve konuyu değiştirdi. Demek ki kendisi de yaptığının yanlış olduğunu biliyor fakat bu işten para kazandığı için Türklük umurunda bile değil. Türklük yok olmuş neden umurunda olsun ki? Önemli olan bu işten para kazanması.

Bu gidişle çok yakında Türkiye’de Türk kalmayacak. Çünkü bu ülkede Neslihan Tutarlardan çok var. Türklerin sayısı gün geçtikçe azalmaya devam ediyor. Kısa bir süre sonra Türkiye’de etnik olarak Türk kalmayacak. Zaten etnik Türk sayısı azaldığında da artık Türkiye’nin adı da değişir, Anadolu Cumhuriyeti gibi bir ada sahip olur.

Bir Cevap Yazın