Kürtçü Terör Grupları Ormanları Yakmaya Devam Ediyor!

İsveç, Norveç, Belçika, Fransa gibi ülkelerden fonlanan, PKK ile bağlantılı Kürtçü Terör Grupları Ormanları Yakmaya Devam Ediyor!

Türkiye’nin her yerinde alevler büyümeye devam ediyor. Hem devletin ihmalkarlığı hemde de PKK gibi Kürtçü Terör gruplarının yaptığı eylemler sayesinde Türkiye’de pek çok orman alevler içinde. Antalya, Adana, Mersin, Muğla, Osmaniye, Bodrum gibi özellikle turistlerin yoğun olarak geldiği yerlerde yangınların çıkması büyük yankı uyandırdı. Türkiye’nin en güzel yerlerinde çıkan bu yangınlar, yüzbinlerce ağacın, bitkinin, hayvanın da ölmesine neden oldu. PKK gibi Kürtçü terör grupları neden Ormanları yakıyor peki? Bu ise PKK Elebaşı Abdullah Öcalan’ın verdiği talimatta gizlidir. Abdullah Öcalan özellikle metropollerde yani büyük şehirlerde yaşayan Kürtlere, elinizden hiç bir şey gelmiyorsa yangın çıkarın diye talimat verdi. Abdullah Öcalana da sorgusu sırasında bu talimatları verdiğini kabul etmişti.

Halkımızın büyük bir kesimi metropoldedir. Antalya’da, İzmir’de ve İstanbuldadır; fakat “Gelsin parti (PKK) burada büyük eylem yapsın” diyorlar. Peki sizler orada yüzbinler varsınız, bir kibrit kıvılcımı çakıp orman yakmak zor mudur? Bir küçük patlayıcıyı fabrikaya atmak zor mudur?

Bazı Kürtler de Abdullah Öcalan’ın talimatlarını yerine getirerek Kürdistan davasına Ormanları yakarak hizmet etmektedir. Halkların Demokrat Partisi (HDP) başkanı Selahattin Demirtaş’da Türkiye’yi yakarız demişti. Bodrum’un Cizre’den uzak olmadığını söyleyen Demirtaş, bu ateş her yere sıçrar diyerek tehditler savurmuştu.

Demirtaş’ın bu söylemleri video kayıtlarında da vardır. İşte Demirtaş’ın Türkiye’yi yakmakla tehdit etmesini içeren o video;

Sadece Selahattin Demirtaş değil, PKK dağ kadrosunda görevli kardeşi Nurettin Demirtaş’da benzer açıklamalarda bulunmuştu. İşte o açıklama;

1- Tüm dünya halkları nezdinde faşist işgalcilik tescillenecek ve insanlığın vicdanında mahkum olacaktır.

2- Uluslararası dengeler değişecek ve tarihlerinin en büyük daralmasını yaşayacaklardır.

3- Ekonomik olarak iflas edeceklerdir.

4- Savaş kesinlikle Rojava topraklarıyla sınırlı kalmayacak Türkiye’nin tüm kentleri bu savaştan nasibini alacak, baştan başa yangın yerine dönecektir…

Nurettin Demirtaş Türkiye’ye tehditler savurmaya ve diğer devletlerin Türkiye’yi cezalandıracağını da söylüyor.

Hâlâ bu teröristleri savunanların olması da pes dedirtiyor gerçekten. Yangınlar sırasında sadece hayvanlar ve ağaçlar değil insanlar da ölüyor. Marmaris yangınında bölgeden ayrılmaya çalışırken kaza yapınca alevlerin arasında kalarak hayatını kaybeden 25 yaşındaki Şahin Akdemir’in, Marmaris’te turizm sektöründe çalıştığı, alevlere müdahale eden ekiplere motosikletiyle su taşıdığı öğrenildi. Akdemir’in sosyal medya hesabından dün yangın bölgesinden video paylaştığı görüntüde, “Su taşımaya devam. Yangıncılara su taşıyacağız yine. Allah hayırlarımızı kabul eylesin.” sözleri dikkati çekiyor. İkinci görüntüsünde ise yüzünde isler bulunan Akdemir’in, “Yangın hala devam ediyor, biz su taşıyoruz hala.” ifadesini kullanıyor. Akdemir’in bir ay önce de Görkem Hasdemir’in şehit olduğu Marmaris orman yangınında gönüllü olarak itfaiyecilere su taşıdığı öğrenildi.

Ormanlarımız yanıyor, evlerimiz yanıyor, hayvanlarımız yanıyor. Teröristler ve işbirlikçileri de durmuyor. Devletin de bu olaylara yeteri kadar tedbir alamaması olayları daha da çıkmazsa sokuyor. Türkler çok sabırlıdır, fakat o sabır taştığında önünde kimse duramaz ve bunu bedelini milyonlar öder.

Elinizdeki çakmak atom bombası değerinde! Kürtçü terör grupları Kürtleri kışkırtmaya devam ediyor…

Türk milleti daha ne kadar sabredecek? Daha önceki Orman Yangınlarında da pek çok PKK itirafçısı Yunanistan’dan destek alarak Türkiye’nin Ormanlarını yaktını itiraf etti. PKK gibi Kürtçü Terör Örgütleri zaten batı tarafından hep maşa olarak kullanılıyor. Türk milleti balık hafızalı olmaktan vazgeçmeli ve gerçekleri görmeli. Daha ne kadar sabredeceğiz? Bu işin AKP’si, CHP’si, MHP’si yok. Siyasi partiler Türklerin dermanına çare olamaz. Siyasi partiler sadece oylarını yükseltmeyi düşünür. Artık tüm Türkler birleşmeli ve gerekeni yapmalıdır.

Bir Cevap Yazın