İlk Defa Deneyecekler İçin Anal Seks: Anal Sekse Başlayanlara Öneriler – Anal Seks Güvenli Midir?

Bu malumatımızda anal seksi ilk defa deneyimleyecek eşlere, çiftlere özel tavsiyelerimizi bulunduracağız.

Öncelikle Anal Seks güvenli midir?

Anal seks, gerekli bakımı yapıldığında güvensiz değildir.

Herhangi bir cinsel aktivite gibi, anal seks de doğası gereği güvensiz değildir. Sadece diğer bazı cinsel aktivite biçimlerinden daha fazla planlama, hazırlık ve iletişim gerektirir. Seks sırasında güvenlik birinci öncelik olmalıdır, ancak eğlenmek de kesinlikle önemlidir.

1.Islaklık Bakımından Vajinaya Benzemez! O nedenle ıslaklığı kayganlaştırıcı ile sağlamalısınız!:Islaklıktan yoksundur. Bunu bilerek yapın. Kesinlikle kadınınızın anüsünü iyice yağlamalısınız. Yağlama olmazsa anüste ağrı olabilir.

2.Hassaslık Bakımından Vajinaya Benzer, Hem İyi Temizlemeli, Hem Birden Sert Hareketlerden Kaçınmalısınız: Anal seks birden hızlı ve sert geçerse anüsteki dokularda yırtılma ve kanama olabilir, iyice alıştırarak kadının anüsüne girmelisiniz. Yoksa virüs ve bakteri ihtimalini de artırırsınız. üstelik bunun için cinsel yollarla bulaşan hastalığa sahip olmamanızın bir önemi yok. Her an bu durumdan muzdarip olabilirsiniz. Yani ikinizde de oluşabilir veyahut birbirinize bulaştırabilirsiniz.

3.Vajina Gibi Anüsün De Penetrasyona (Delmeye) İzin Vermek İçin Gevşemesi Gereken Kası Vardır: Anal sfinkterdir bu kasın adı. Rektum için bekçi görevi üstlenir…. Anal seksi sağlıklı ve zevkli, aynı zamanda risksiz hale getirebilmek için bu kasın gevşemesi çok önemlidir. Gevşerse kadınınızın anal sekse alışması daha da kolay olacaktır. Muhtemelen bu aşamadan sonra daha sert ve hızlı anal seks yapabilmeniz kolay olacaktır.

4.Vajinal Seks Sonrası Sakın Ama Sakın Prezervatifsiz Anal Seks Yapmayın! Çok Risklidir: Ayrıca anal seksten vajinal sekse geçerseniz (ki bu da sıkıntı) hemen prezervatifi değiştirin. Aynı prezervatifle vajinal seks yaparsanız anüsteki bakteriler vajinaya geçecektir.

Bir Cevap Yazın